|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Renault Twizy:Scooter, αυτοκινητο 'η απλα "Smart killer"??
Δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το βαλω, γι'αυτο και μπηκε εδω..
Πρόκειται για.. ένα διθέσιο όχημα πόλης που θα μπει στην παραγωγή το 2012. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Renault η τιμή πώλησης θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με εκείνες ενός τρίκυκλου scooter. Το Twizy συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου με την ευελιξία μιας μοτοσικλέτας και οι διαστάσεις του φτάνουν τα 2,33 m σε μήκος, τα 1,9 σε πλάτος και τα 1,46 σε ύψος ενώ το βάρος του αγγίζει τα 450 kg (μαζί με τις μπαταρίες λιθίου βάρους 100 kg). Η αυτονομία φτάνει τα 100 km ενώ ο χρόνος επαναφόρτισης δεν ξεπερνά τις 3,5 h.. ..Στη μικρότερη, σε ισχύ, έκδοση ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 5 ίππους, επιτρέποντας στο Twizy να αγγίζει την τελική ταχύτητα των 45 χλμ./ώρα, ενώ σε ορισμένες χώρες για τη συγκεκριμένη έκδοση δεν θα απαιτείται άδεια οδήγησης. Τους 17 ίππους θα φτάνει η ισχυρότερη έκδοση του ηλεκτροκίνητου Renault, η οποία θα φτάνει τα 80 χλμ./ώρα και θα προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις (Urban και Technic), ξεκινώντας από τα 7.690 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων). (links: 1, 2) Σ'αυτην την τιμη (ενος μεσαιου scooter) γιατι κατι μου λεει οτι θα πουλησει πολυ?? Last edited by black_hawk; 02-02-2012 at 11:33. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Renault Twizy:Scooter, αυτοκινητο 'η απλα "Smart killer
Καλό !!!
|
|
|||
|
|||
Μία χαρά. Το κόβω και εγώ να πουλάει τρελά αν υπάρχουν μέχρι την κυκλοφορία του λεφτά. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σαν C1 με τέσσερις ρόδες! Στην πίσω πλευρά θα δένουμε το παιδί ή τη μαμά!;
|
|
|||
|
|||
Την πεθερα!..
|
|
|||
|
|||
Η πεθερά μου έχει γάιδαρο! Δεν εννοώ εμένα!!!! |
|
|||
|
|||
εξυπνο, μοντερνο κ εξυπηρετικο
|
|
|||
|
|||
κε η δικη μου Αντρεα !! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Πιθανώς καρκινογόνα" τα κινητά από τον ΠΟΥ για πρώτη φορά | SenseiG | Υγεία | 2 | 02-06-2011 10:01 |
"Χάλκινη" η Ελλάδα στους παράδεισους για διακοπές το 2011 | SenseiG | Κόσμος | 4 | 29-04-2011 12:42 |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 20:09 |
RENAULT TWIZY | Gazi | Αυτοκίνητο | 4 | 06-10-2009 02:22 |