|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζητειται μπροστηνη ροδα απο rs-rt st
Ζητειται μπροστηνη ροδα απο r 1200rs-rt-st κε οι 5 βηδε που κρατουν τη πησο ροδα απο τα ιδια μοντελα
σ.σ. οι βηδες του gs-gs adventure ειναι πιο μακριες |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητειται μπροστηνη ροδα απο rs-rt st
R 1200 RS / LT- BMW - Felge mit Reifen - Komplettrad - 72 | eBayΣτειλε εμαιλ και ρωτησε ποσο κοστιζουν τα ταχυδρομικα για Κυπρο,Μπορεις επισης να κανεις αντιπροσφορα.Αν θες βοηθεια εδω ειμαστε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μολις του εστηλα email ποσα να του κανω προσφαρα ? Last edited by giclas; 15-12-2012 at 18:10. |
|
|||
|
|||
Γεια χαρα...κοιτα απο 147 μπορεις να το ριξεις γυρω στο 130(ΓΙΑ ΜΕΝΑ)...να θυμασαι εχεις 3 προσπαθειες, μετα πληρωνεις το αρχικο αντιτιμο.Μπορεις να δωσεις αρκετα χαμηλη προσφορα με την προυποθεση να σου κανει αντιπροσφορα και παει λεγοντας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα δω ποσα θα μου ζητειση πρωτα για την αποστολη διοτι καποτε καπιος για μια εξατμηση μου ζητησε 80 ευρο κε μερα θα του κανω προταση για 130 -135 ευρο + εξωδα αποστολης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
EU - Zone 1: bis 5 kg = 17,00 €, über 5 kg bis 10 kg = 22,00 €, über 10 kg bis 20 kg = 32,00 € EU - Zone 2: bis 5 kg = 30,00 €, über 5 kg bis 10 kg = 35,00 € , über 10 kg bis 20 kg = 45,00 €
If in individual cases, on request Last edited by jarhead; 15-12-2012 at 22:14. |
|
|||
|
|||
η ροδα οκ με 130 ευρο ειναι αυτη που μου προτηνε ο jarhead !!
σε ευχαρηστω Σωκρατη !!! ολα καλα μεχρη εδω τωρα θελω της 5 βηδες για τη πησο ροδα η οπιες εναι πιο κοντες του rs rt st απο αυτες του gs gs adventure ke hp2 επισης θελω κε μια μπροστηνη δισκοπλακα απο R1200RS RT ST |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
15/20 η μια Χ5 =75/100 ???
τωρα αν ειναι κε οι πεντε ΟΚ !! θελω κε δισκοπλακα ...... |
|
|||
|
|||
Όλες 15 βρε Μιχάλη, πάρε τηλ να τους ρωτησεις...
|
|
|