|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μοντελισμός
Ασχολείται κανείς με τον μοντελισμό? Εγώ παλιά με την κατασκευή ξύλινων πλοίων 100% χειροποίητα και εδώ και λίγα χρόνια με τα αυτοκίνητα νίτρο.
Σας βάζω βιντεάκια από τα αυτοκίνητα που έχω tr15 inferno της kyosho (Σε λίγο σκέπτομαι να το αλλάξω ) και το MINI_Z AWD Απίστευτα γρήγορο για το μέγεθός του |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μοντελισμός
Πολλά χρόνια πίσω Ανδρέα ...
Φυσικά, δεν έχω πετάξει τίποτα ... καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της αποθήκης ..... ...... και της ντουλάπας βεβαίως βεβαίως ... τηλεκατευθύνσεις, σέρβος κ τα παρελκόμενα ...
|
|||
|
|||
Εμαθα να πεταω αερομοντελα οταν ημουν 12-13 ετων. Ειχα τη τυχη ο πατερας μου να ειναι ιδρυτικο μελος της αερολεσχης Μυτιληνης που τοτε δραστηριοποιουνταν μονο στο χωρο του τηλεκατευθυνομενου μοντελισμου...
Απο τοτε και μεχρι πριν 2-3 χρονια ασχοληθηκα σε καθε χωρο του μοντελισμου, απο αυτοκινητα μεχρι ελικοπτερα.. Το τελευταιο μου αυτοκινητο ειναι ενα Kyosho Inferno MP7,5 με μετατροπες σε 80% Kanai. Επισης εχω ενα ολοκαινουργιο EXTRA 300 σε κλιμακα 1/4 με 65 cc βενζινοκινητηρα που ζητημα να εχει 5 πτησεις ολες-ολες...και δυστυχως το τρωει η σκονη, μαζι με ενα Hirobo GPH346 και ενα ThunderTiger Raptor... Απο τοτε που καταφερα να ανοιξω παντως δικο μου καταστημα, ζητημα να εχω παει 10 φορες να παιξω... κυριως λογω ελλειψης διαθεσης και οχι χρονου... Που θα παει ομως θα μου ξαναρθει η ορεξη! Εχω ανεβασει στο αλμπουμ μου μερικες φωτο http://www.gsforum.gr/members/gemat-...at-s-pics-190/ Last edited by Gemat; 22-10-2010 at 00:30. |
|
|||
|
|||
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1,5 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1 ΘΕΣΗ 2007 ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΟΠΑΙΚΟ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΕΛΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΓΑ
Το ΦΑΝΑΤΙΧ ΜODEL το εχουμε στεισει αυτο το μαγαζι. και την πιστα του που ειναι στην σταματα τωρα για ατσουλατους και σια αστα εχουμε περαση πολλα. Και ο θωμας μαζι ειτανε (τομ) εαν βρω φοτο θα ανεβασω αλλα επειδη κριωσε η καρδια μου απο το συναφη δεν εχω κρατιση και πολλα αλλα τα οχηματα τα εχω βεβαια .......!!! Last edited by commander; 22-10-2010 at 00:23. |
|
|||
|
|||
Με αυτοκινητα ξεκινησα καπου στο γυμνασιο.
Κλιμακα 1/8 ολα σχεδον. Στην αρχη πιστας αλλα μετα buggy μιας και ηταν πιο ευκολο να βρεις χωρο να παιξεις. Αργοτερα αρχισα να πεταω αεροπλανακια θερμικα παντα μεχρι που το σταματησα γιατι αυτο και αν ηθελε χρονο. Ακομα τα εχω και τα τρωει η σκονη οπως σε καποιους αλλους Τελευταια εκανα και αρχη με ελικοπτερακια ηλεκτρικα ομως. Δεν με πολυσυγκινουν ιδιαιτερα ισως επειδη δεν ειναι θερμικα οπως ολα τα αλλα που εχω. Απο αυτοκινητα μου εχουν μεινει ενα mugen athlete και ενα Revo 3,3 το οποιο ειναι και το πιο ευκολο για παιχνιδι. Στο μυαλο μου εχω να κατασκευασω ενα 6τροχο ή 8τροχο οχημα εντελως απο την αρχη μιας και διαθετω αρκετα μηχανηματα στο μαγαζι μου και μπορω. Το σημαντικοτερο προβλημα ομως ειναι ο χρονος που δυστηχως παντα δεν υπαρχει |
|
|||
|
|||
καλή φάση! πάντα τα ζήλευα,αλλά ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία.είχα κόλημα με τις μηχανές. ρε αντρέα και gemat πόσα φράγκα έχετε ρίξει...πολύ τρέλα εύγε!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Α εσύ είσαι μάχιμος, στην πίστα στα σταμάτα πήγαινα παλιά, δεν κανονίζουμε καμιά βολτούλα |
|
|||
|
|||
τα βαριεμαι απιστευτα,μα ...πολυ απιστευτα!
βεβαια γουστα ειναι αυτα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ έχω βάλει τα λιγότερα από ότι καταλαβαίνω κανα 1000€, τα αεροπλανάκια άστα, πάνε στον θεό Απόσπασμα:
Σε συνεργασία με τον Θεολόγο θα κάνεις τρελό όχημα Απόσπασμα:
φοβερό:sm5::sm4: |
|
|