|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλκοοτέστ στη Venusia... που οδηγεί Porsche...
Ενας αστυνομικός με μηχανή, ακολουθεί μία Porsche cabrio, που την οδηγεί ξέφρενα μία ξανθιά. Ο αστυνομικός επιταχύνει, την προσπερνάει και της κάνει σήμα να σταματήσει.
Κατεβαίνει και πλησιάζει την Ρorsche. - Κυρία μου, νομίζετε ότι αυτός είναι σωστός τρόπος οδήγησης; - Ωωωωω συγγνώμη!! τι απρόσεκτη!! Είναι η τέταρτη φορά που με σταματάνε ξέρετε, εγώ είμαι χόρεύτρια στο Ciao ANT1, πέρασα και τα προκριματικά για το Big Brother... - Εντάξει, εντάξει... δώστε μου παρακαλώ το δίπλωμα - Ωωωωω το δίπλωμα, ναι...λοιπόν...νάτο - Οχι κυρία μου, αυτή είναι η ταυτότητα. Το δίπλωμα είναι ροζ και είναι υποχεωτικό να το έχετε, για να οδηγείτε... - Ωωωωω καλέ πως κάνετε έτσι!!! τι νεύρα είναι αυτά! μα που το 'βαλα; Η δεσποινίδα αναποδογυρίζει την τσάντα της κι αρχίζει νa ψάχνει... - Νάτο! αυτό δεν είναι; Ξέρετε, είναι η τέταρτη φορά που με σταματάνε σήμερα, κι εγώ είμαι... - Ναι, ναι, εντάξει, εντάξει. Δώστε μου το δίπλωμα, ευχαριστώ. Ο αστυνομικός ανοίγει το δίπλωμα και λέει: - Venusia;; Ονομάζεστε Venusia; - Ναιιιιιιιι με αναγνωρίσατε; είμαι χορεύτρια στο Ciao ANT1, πέρασα και τα προκριματικά... - Ναι, ναι, εντάξει, εντάξει, μου δίνετε και την άδεια παρακαλώ; - Ωωωωω Θε μου, την άδεια... η άδεια... νάτη, αυτή δεν είναι; - Οχι κυρία Venusia, αυτό είναι διαφημιστικό μόδας, η άδεια είναι πράσινη και περιλαμβάνει τις πληροφορίες του αυτοκινήτου σας... - Ωωωωω τι νεύρα, που την έβαλα; είναι η τέταρτη φορά που με σταματάνε σήμερα, το ξέρετε; Αυτή είναι η άδεια; - Ναι, αυτή, μου τη δίνετε; Ο αστυνομικός παίρνει και την άδεια κι απομακρύνεται προς τη μηχανή του, για να κάνει το έλεγχο με το κέντρο. - Κέντρο; σταμάτησα μια ξανθιά, τρελλάρα, με μία Porsche, που λέγεται..Venusia.. - Venusia;;; σταμάτησες τη Venusia;;; τη χορεύτρια;;; αυτή του Ciao ANT1;;; - Ναί, αυτή, τη γνωρίζετε, κέντρο; - Είσαι ο τέταρτος που τη σταματάει σήμερα!!! Αυτή είναι θεόχαζη! Εντελώς βλαμμένη!!! - Ναι... εντάξει... μάλλον... και λοιπόν; - Λοιπόν, πρέπει να πας, να πλησιάσεις στο παράθυρο και να τον βγάλεις έξω... - Κέντρο!!! μα τρελλαθήκατε εντελώς! θα με καταγγείλει!!! - Μην ανησυχείς, κάνε ότι σου λέω, πήγαινε και βγάλτον...άκου με... Ο αστυνομικός το σκέφτεται... Δεν περνάει κανείς, η δεσποινίδα τον περιμένει στο αυτοκίνητο... - Ok, κέντρο, θα το κάνω, αλλά αν με καταγγείλει... - Μα τι λες!!! Είναι εντελώς ηλίθια! Αντε, πήγαινε!!! Ο αστυνομικός πλησιάζει την Ρorsche... κοιτάζει. Η Venusia λέει: - Γιατί με κοιτάτε έτσι; τι πρόβλημα υπάρχει; Ο αστυνομικός, αποφασισμένος πια, τον βγάζει έξω. - Ωωωωω δε το πιστεύω!!!! Πάλι αλκοτέστ!!!... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλκοοτέστ στη Venusia... που οδηγεί Porsche...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ντροπή σου. Πιο σεμνά παρακαλώ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
:sm6:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
EΛΛΗΝΙΚΗ PORSCHE | panagiotis.farmer | Αυτοκίνητο | 11 | 10-03-2011 23:45 |
Η χρυσή PORSCHE | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 7 | 15-12-2009 18:28 |
Χαίρομαι που ήρθα στη παρέα | linex | Καλώς ήλθατε | 16 | 25-10-2009 09:37 |
Porsche 911 GT3 RS facelift ! | essel | Αυτοκίνητο | 9 | 06-09-2009 00:00 |
40 χρόνια Porsche 917 | Alext | Αυτοκίνητο | 2 | 19-06-2009 01:47 |