|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΝΕΠΑΛ-ΘΙΒΕΤ 2011
Καλησπερα σε ολους. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ . Ειμαι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ως ADVRIDER στο site. Ονειρο ζωης για μενα ειναι το ταξιδι σε αυτες τις δυο χωρες. Αν καποιος θα ηθελε να ερθει μαζι και μπορει ειναι καλοδεχουμενος. Χρονος υπαρχει για μια καλη προετοιμασια. Στην επομενη συγκεντρωση θα ειμαι παρων να τα πουμε απο κοντα. καλη χρονια να εχουμε.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΠΑΛ-ΘΙΒΕΤ 2011
Σκαλίζεις πληγες!!!! Μόνο μια ερώτηση.... Πόσο σίγουρος είσαι οτι μπορείς να μπεις με μηχανή σε αυτές τις περιοχές;; Η Κίνα δεν επιτρέπει την είσοδο σε δικυκλα! Εκτός από ένα φίλο μου Γάλλο που έφαγε πόρτα στα σύνορα, την πάτησαν και τα παλικάρια με τους "δρόμους της ελιάς" στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο, πού είχαν και την υποστήριξη της ελληνικής πολιτείας..... |
|
|||
|
|||
αυριο μπορεις να εισαι στην ΑΙΓΛΗ ? ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...σαν απειλή μου ακούγεται ..... Χα χα χα .... σε περιμένουμε να γνωριστούμε κ να μας "αναπτύξεις" τα σχέδιά σου ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στην Κινα... |
|
|||
|
|||
δεν θα παμε ΚΙΝΑ. το δρομολογιο του Ηλια απο Θεσσαλονικη ειναι το τελειο. Φυσικα αποκλειω την μεταφορα της μοτο με container.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά, ο Γιώργος μιλάει σοβαρά και δεν βλέπω συμμετοχές, εγω θα πήγαινα αλλά........ δεν ξέρω Θιβετιανά.
18.000 χλμ, κάτι τέτοια άτομα με κάνουν και νιώθω "τρυφερό πόδι". Καλή τύχη, Γιώργο αν και περιμένω να σε δούμε από κόντα και σε άλλες συναντήσεις να μας πεις λεπτομέρεις για την προετοιμασία. |
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο ταξιδι. 100000000000000 μπραβο ελπιζω να πανε ολα καλα....
|
|
|||
|
|||
άν είχα την άνεση...
|
|
|||
|
|||
Για τι εποχη το υπολογίζεις; Και πόση διάρκεια;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην Ferrari από το 2011 ο Αλόνσο! | skippybi | Αυτοκίνητο | 2 | 07-01-2009 23:09 |