|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αναζήτηση ποδηλάτου
Είμαι σε θέση να ξαλαφρώσω από ένα άχρηστο ποδήλατο, τον πρωην ευτυχή κάτοχό του
Αδιαφορώ για το μοντέλο, τον τύπο, έχει -δεν έχει ταχύτητες και πόσες..... Δίνω από 100€ για κάποιο που είναι πλήρως λειτουργικό, έως τίποτα για κάποιο που θέλει μαζέματα για να κυκλοφορήσει. Η μόνη απαίτηση είναι να κάνει για ύψος 1,70 και πάνω. Και για 2,10 να είναι δε με πειράζει! Έτσι κι αλλιώς δε σταματάω ποτέ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αναζήτηση ποδηλάτου
Θοδωρή κάτι θα βρούμε
Θα το κοιτάξω καλύτερα το βράδυ από το σπίτι. Να φανταστώ (ως χωμάτινος που είσαι ) ... θέλεις ΜΤΒ ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λόγω κατεστραμένου γόνατος Πάνο, αυτά τα έχω ξεχάσει..... Μόνο σκι κάνω (ενάντια σε κάθε ιατρική άποψη) γιατί άμα δεν κάνω κι αυτό, άστα... Αν ήταν για βουνό, θα είχα ήδη κάτι αξιόλογο, τουλάχιστον Το θέλω για να συνοδεύω την κόρη μου στις βόλτες που γίνονται στο χωριό κυρίως (επίπεδο μέρος, όχι ανηφόρια κλπ) και στο Περιστέρι, επίσης επίπεδο. Ταυτόχρονα θα παίρνουμε και τον πιτσιρίκο μαζί (καθισματάκι έχω ήδη από το Γιώργο που ξέρεις... ). Εν ολίγοις, για τη χρήση που θέλω μου αρκεί οτιδήποτε τσουλάει , γι αυτό δε θέλω να το πληρώσω. Άσε που αν ανγκαστώ και τα σκάσω, θα πάρω τα βουνά και μετά χαιρέτα γόνατα..... Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πάρα πολύ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρήστο Δευτέρα με το καλό, να γυρίσουμε απ' τα βουνά κι έρχομαι να φορτώσω. ΥΓ: έχει και κουδουνάκι |
|
|||
|
|||
Φαίνεται και το scubi στη 2η φώτο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με το καλό να γυρίσετε. Ήταν να έρθω, αλλά... (γούσταρα πολύ φάση σκηνάκι κλπ) Το scubi το φράσω με το βαγόνι, διότι μου έχει βγει πολύ ατίθασο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ ρε Θοδωρή αλλά δεν μπορώ. Θα δεις, όταν τα πούμε και θα καταλάβεις. Να περάσετε υπέροχα και να γυρίσετε όλοι ασφαλείς. Στρίψε λίγο και για μένα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|