|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αντάπτορας παροχής ρεύματος BMW R1200GS
Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος ενός r1200gs του 08 το οποίο στο ύψος του αριστερού φλαπς εχει μια γερμανικού τύπου παροχή ρεύματος (μικρή) που κλείνει με καπάκι.Στο σημείο αυτό όμως όταν το τιμόνι είναι κομμένο προς τα αριστερά, τα σωληνάκια που φεύγουν από το συμπλέκτη γλειφουν πάνω απο το καπάκι. Πως λοιπόν θα βάλω ανταπτορα μετατροπής σε 12ν, πανω σε αυτόν άλλο που γίνεται usb κ πάνω σε αυτό το καλώδιο usb που φεύγει για τη συσκευή χωρίς να χω πρόβλημα τα σωληνάκια να βρίσκουν με ότι αυτό συνεπάγεται; Εσείς πως το χετε κανει;
Σημ.:Δε θα θελα να βάλω ξεχωριστό 12v μπριζακι (εύκολη λύση) γιατί δε θελω να φαίνεται. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντάπτορας παροχής ρεύματος BMW R1200GS
Εγώ έχω αυτό Motorcycle DIN Hella BMW Style Socket Dual USB Charger for Phones GPS Satnav | eBay είναι για μίνι μπριζάκι τύπου bmw.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντάπτορας παροχής ρεύματος BMW R1200GS
Πολύ καλό αλλά μου φαίνεται λίγο τσιμπιμένο αν αναλογιστείς αυτό BMW power socket adjustable converter - Motorcycle power socker adapter
προσθέτοντας αυτό Mini Bullet USB 2-Port Car Charger Adaptor for iPhone Samsung All Usb2.0 Cable | eBay απλά δε ξέρω αν θα βρίσκει. Στο ίδιο σημείο έχεις την υποδοχή και δεν έχεις θέμα με τα σωληνάκια?Kαι επειδή δε γνωρίζω,να υποθέσω ότι και οι 2 παροχές ρεύματος της μηχανής έχουν τη δική τους ασφάλεια? Last edited by n.l; 27-09-2013 at 01:38. |
|
|