|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Tank Bag F650GS
ΠΩΛΕΙΤΑΙ tank bag από σε F650GS. Το σετ έχει ό,τι χρειάζεστε για να κουμπώσει αμέσως στη μοτό, το extra κάλλυμα στα δεξιά, το αδιαβροχοποιεί
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tank Bag F650GS
Από μονοκίλυνδρο ή δικύλινδρο 650; Τιμή;
|
|
|||
|
|||
έχεις δίκιο....
είναι από μονοκύλινδρο F650GS κι αν θυμάμαι καλά από το δίμπουζο. Τιμή 100 ευρώ |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο Βασίλη...
|
|
|||
|
|||
Συγνώμη αλλά είναι....
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους που θα συμμετέχουν στην κοπή της πίτας μας, είτε από Παρασκευή, είτε από Σάββατο, είτε μόνο την Κυριακή το πρωί, να μου στείλουν με π.μ. το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους, κ ένα ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ γιά επικοινωνία σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα! Σας παρακαλω, μην το αμελήσετε, γιατί μας έμειναν μόνο.....x μέρες.... Ευχαριστώ πολύ Jefe |
|
|||
|
|||
Βασιλη γεια.Αν βλεπω καλα ειναι το μαμα ετσι?Αν και το βλεπω σε καλη κατασταση θα ηθελα να το δω και απο κοντα.Αν,μολις φτιαξει ο καιρος,σε φερει ο δρομος καμια βολτα απο Χαλκιδα και μπορεις να το εχεις καλως,αλλιως θα ερθω να το δω εγω.
|
|
|||
|
|||
Α ξεχασα!και ποσα λιτρα ειναι?
|
|
|||
|
|||
Τα λίτρα δεν τα γνωρίζω, δεν έχω ρωτήσει ποτέ.....φαντάσου όμως ότι αφορά σε μοτοσυκλετα που δεν προορίζεται να γυρίσει τον κόσμο
επιπλέον, δεν μπορεί να είναι και τόοοσο μεγάλο γιατί δεν θα ταιριάζει στο "μάτι"... Γάντια, αδιάβροχα, πορτοφόλι, GPS, κινητό, φωτογραφική μηχανή χωράει.... |
|
|||
|
|||
ok.ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
υπαρχει ακομα το tank bag?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tank bag R1200GS Adv | mario | Ζήτηση | 5 | 10-12-2010 20:44 |
bagster Tank Bag | cm246 | Ζήτηση | 0 | 03-07-2010 19:22 |
Tank Bag Gs Adventure | mkastrinakis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 29-04-2010 14:42 |
προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 13:07 |