|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θηριάκι - Τι μάρκα είναι ?
Είχα πετύχει στο Chicago σε ενα παρκινγκ 2-3 τετοιες μηχανές και μου έκανε τρομερή εντυπωση το μέγεθος τους και φυσικά ο θορυβος που κανανε που ακουγοτανε σίγουρα μέχρι την Ελλαδα! Δέν έχω δει πουθενά αλλού κάτι παρομοιο... δεν ειναι custom γιατι θυμάμαι ενας απο τους ιδιοκτήτες μου είπε την μάρκα αλλα εχει περασει καιρος και δεν την θυμάμαι.. Κάποιος απο εσάς θα γνωρίζει σίγουρα...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θηριάκι - Τι μάρκα είναι ?
Μήπως Buell???
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Victory;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
BOSS HOSS !!!
Boss Hoss Motorcycles |
|
|||
|
|||
Ούτε που την έχω ακούσει αυτή την μάρκα!!!! Πάντως δείχνουν όμορφες! |
|
|||
|
|||
Μιλάμε για μοτέρ 5 και 6 χιλιάδων κυβικών! Τέρατα... Αφού ελεγα πως το στρίβει αυτο το πράγμα.....
|
|
|||
|
|||
Πω πω τέρας
|
|
|||
|
|||
να μωρε,εχει κι ενα 1200 gs adve για την πολη!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιός είναι ο καλύτερος εραστής ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 10 | 06-03-2009 16:06 |
ABS....τι είναι και πως λειτουργεί | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 22-02-2009 15:20 |
Πόσο… μακάκας μπορεί να είναι! | Black_Shadow | Χιούμορ | 17 | 12-02-2009 01:15 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:22 |
Η κατακόκκινη είναι εδώ...!!! | epimelitisf | Καλώς ήλθατε | 22 | 16-01-2009 09:27 |