|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Iphone Gps Vs Gps
Σκέφτομαι καιρο τώρα να αγοράσω ένα gps για την μηχανή! Είχα βάλει στο μάτι κάποια μοντέλα της Garmin (zumo 550 ή 660..) ! Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τα χρήματα να το αγοράσεις την στιγμή που έχω Gps στο iphone? Η χρήσει που θέλω να το κάνω είναι κυρίως Ελλάδα και Ευρώπη! Εσείς τι συσκευή χρησιμοποιείτε iphone η κάποιο άλλο Gps! Το μόνο προτέρημα που είχα βρει εγώ είναι ότι κυκλοφορούν gps τα οποία είναι αδιάβροχα αλλά κ αυτό το πρόβλημα λύθηκε από την στιγμή που βγήκε τέτοια ειδική θήκη για το iphone!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Iphone Gps Vs Gps
Φίλε έχω iphone 4 με Navigon αγορασμένο με όλους τους Ευρωπαϊκούς χάρτες, POI... κλπ... και Zumo660 αγορασμένο με όλες τις αναβαθμίσεις (lifetime) για όλη την Ευρώπη επίσης...
Θα σου πω κάτι απλούστατο και φαντάζομαι θα το καταλάβεις... Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... το ένα είναι τηλέφωνο με feature το GPS και το άλλο είναι Professional GPS... Καλό το iphone αλλά όχι να ταξιδέψεις (ειδικά Ευρώπη) και να βασιστείς σε αυτό... και δεν αναφέρομαι στους χάρτες του όσο στην μπαταρία, τον επεργαστή, τη στιβαρότητα, την οθόνη του, κλπ κλπ κλπ... |
|
|||
|
|||
Αν βεβαίως το κάνεις για λόγους κόστους, εξυπακούεται ότι η λύση που προτείνεις είναι αποδεκτή ! Αλλά δε θα μπεις στη διαδικασία να το συγκρίνεις με το Zumo!!
|
|
|||
|
|||
Σωστός ο CPS
Θα έλεγα το ίδιο ακριβώς, αλλά δεν έχω iphone, οπότε η άποψη του κατόχου μετράει πιο πολύ! Επίσης εκτός από zumo, κοίτα και το νέο montana 650 Super εργαλείο! Και λίγο πιο οικονομικό από το zumo. Πρακτικά το ίδιο κοστίζουν, μικροδιαφορές, αλλά μου αρέσει πιο πολύ το montana. |
|
|||
|
|||
Επειδή ποτέ δεν είχα κανονικό gps για αυτό ήθελα την γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει και τα 2 !
Φανταστικό φαίνεται το montana 650 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω iphone αλλά HTC Hd2 με εγκατεστημένο Destinator 7, Garmin mobile xt.
Μέχρι να αγοράσω το Zumo το χρησιμοπούσα και στη μηχανή. Απο πλευράς χαρτογράφησης δεν θα έχεις πρόβλημα. Λίγο πολύ όλα τα τα προγράμματα χρησιμοποιούν τους χάρτες της Navteq. Τα σημαντικότερα προβλήματα των τηλεφώνων κατά τη γνώμη μου είναι: δεν μπορείς να τα χειριστείς με γάντια δεν είναι αδιάβροχα οι οθονες τους γυαλίζουν και γίνονται καθρέπτες ανεπαρκής φωτισμός, αντίθεση τις φωτεινές μέρες στιβαρότητα |
|
|||
|
|||
Το NDriveπου έχω δοκιμάσει σε κινητό, πρώτα περνάω το στενό που θέλω και μετά μου λέει να στρίψω, το επηρεάζει η ταχύτητα που πάς. Στο αναφέρω γιατί ίσως να μην έχει την ακρίβεια που έχει οποιοδήποτε φτηνό αλλά καθαρά gpsαυτοκινήτου ή ζουμο και ίσως να είναι το ίδιο και στο Destinator
|
|
|||
|
|||
Θέμα σύγκρισης δεν υπαρχει, αλλο το ενα, αλλο το άλλο...
αλλά μπορεις άνετα να έχεις το ιφονι για πλοηγό.... Δεν υστερει σε τπτ....θα σε παει εκει που θελεις...χαλαράαααα Τώρα αν θες κ το κατι παραπανω... πάρε πλοηγό... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
iphone 5 | renovatio | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 20-04-2011 18:19 |
Iphone 4 | stelios1977 | Ζήτηση | 1 | 20-11-2010 00:55 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ iphone 4 | takis66 | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 31-10-2010 12:31 |
IPHONE 3GS ΑΣΠΡΟ, ΑΨΟΓΟ, 360 ΕΥΡΩ | fguy | Πωλήσεις γενικώς | 5 | 02-10-2010 22:24 |
Τον Απρίλιο τα αποκαλυπτήρια του 4ου iPhone | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 15-01-2010 21:34 |