|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προτεινόμενη διαδρομή κοντά μας...δωστε τη λύση σας
Ας γράψουμε εδώ , μια κοντινή διαδρομή που μπορούμε να κάνουμε (και την έχουμε κάνει) και αξίζει πχ να αφιερώσεις ενα πρωινό της Κυριακής , και να γυρίσει γεμάτος , με max. απόσταση μεταξύ των δύο σημείων περίπου την 1 ωρα..
Πχ εγώ που είμαι από την Πάτρα λέω το -Ναυπακτος-Γαλαξειδι" - περιπου μια ώρα δρόμος , με δυνατότητα για καφέ κλπ -Ναύπακτος- Πλάτανος (ορ. Ναυπακτία) -Πάργα - Πρέβεζα για δώστε από μια διαδρομή ο καθένας να έχουμε standby προτάσεις |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προτεινόμενη διαδρομή κοντά μας...δωστε τη λύση σας
Γιάννη εγώ αν ήμουν εκεί θα έκανα κάτι λίγο μεγαλύτερο. Θα περνούσα απέναντι & θα πήγαινα Μονή Προυσσού & Καρπενήσι. Για μένα είναι η ωραιότερη διαδρομή στην Ελλάδα.
Έπειτα έχεις & τα όμορφα Καλάβρυτα εκεί κοντά σου. Αλλά όλα αυτά εσύ τα ξέρεις πολύ καλύτερα που μένεις εκει. |
|
|||
|
|||
Αυτό που θέλω να κάνουμε εδώ είναι να συγκεντρώσουμε προτεινόμενες κοντινές διαδρομές έτσι ο καθένας αν βρεθει σε μια άλλη περιοχή να ξέρει τι είναι καλύτερο να δει΄. ΠΧ αν είσαι απο την Καρδίτσα, βάλε 1-2 διαδρομές εύκολες και κοντινες (στη 1 ωριτσα ) για να το ξερουμε και να παμε αν χρειαστεί !
|
|
|||
|
|||
ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ- ΘΕΡΜΟ-- ΠΡΟΥΣΣΟ- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για την Ήπειρο....... |
|
|||
|
|||
πες τα Χρυσοστομε..
|
|
|||
|
|||
Για Αττική:
Αν το κορίτσι θέλει θάλασσα, κατεβαίνεις την Συγγρού, κόβεις αριστερά για Γλυφάδα, συνεχίζεις Βουλιαγμένη λιμανάκια, Βάρκιζα, Σούνιο και πίσω, για να τα δεις και από την ανάποδη. Αν πάλι βουνό, ανεβαίνεις προς Κηφισιά, κόβεις αριστερά για Μενίδι και στο βουνίσιο γωνιακό ψαράδικο κόβεις δεξιά προς Πάρνηθα. Ανεβαίνεις ως την κορυφή. Εναλλακτική στο γωνιακό ορεινό ψαράδικο στρίβεις δεξιά και συνεχίζεις για Βασιλικά κτήματα και Άγιο Μερκούριο. Και τα τρία πολύ ωραία τοπία. |
|
|||
|
|||
Ορεινή Κορινθία - Τρίκαλα Κορινθίας - Ζήρεια - Στυμφαλία Λίμνη
Τουριστικές Διαδρομές > Στυμφαλία | korinthia.net Φενεός Ξενώνας :: DIAKOPORAMA.gr :: ξενοδοχείο Ορεινή Κορινθία διαμονή Λίμνη Δόξα Φενεος παραδοσιακός ξενώνας Γκούρα Προτεινόμενη διαδρομή : http://maps.google.com/maps?f=d&sour...3.4552&t=h&z=9 Last edited by Akyla; 25-05-2011 at 15:20. |
|
|||
|
|||
γιατί μου το κάνετε αυτό;
|
|
|||
|
|||
|
Tags |
διαδρομή, σύντομη, ελλάδα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προτεινόμενη διαδρομή | D_Artagian | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 11 | 11-04-2011 07:43 |
Αστεροειδείς θα περάσουν κοντά από τη Γη | MARK | Κόσμος | 8 | 08-09-2010 15:19 |
Οι ισπανοι έχουν τη λύση... | pirate | Αστεία Video | 8 | 01-04-2010 01:39 |
Τέρμα στην πείνα: η παγκόσμια λύση έρχεται από τη Σαχάρα! | georgekostas | Διάφορα | 6 | 09-10-2009 00:48 |
Πως βρέθηκα κοντά σας ;;;;;; | gsa1200 | Καλώς ήλθατε | 26 | 10-06-2009 11:41 |