|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
LINK/baner προσφορά στο GSforum.
Η εφημερίδα μας για τα καλορίζικα σας κάνει δώρο ένα baner (κόστους 250/μήνα) στο portal μας www.agorapress.gr
Θα το βρείτε στη δεξιά κολώνα του portal, στους διαφημιζόμενους - 5 στη σειρά. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: LINK/baner προσφορά στο GSforum.
Βασίλη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου!
|
|
|||
|
|||
Σ' ευχαριστούμε Βασίλη!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...ευπρόσδεκτο το δώρο, κι εμείς ως αναγνώριση, σου βάζουμε διαφήμιση της εφημερίδας σου, κάτω από κάθε σου μήνυμα - που ελπίζω να είναι πολλά - σε ένα forum χιλιάδων αναγνωστών .....(για να μην αναφέρω δεκάδων χιλιάδων μελών) Και πάλι καλωσόρισες !
|
|||
|
|||
Κάτω από κάθε μου μήνυμα ?????
Χμμμ....??? Από ότι θυμάμαι αυτό το έβαλα εγώ μαστροΝίκο Λεοντόκαρδε. Πήγες να με κοροϊδέψεις έτσι. Να το θυμάσαι. Στο ποστ μου Νο 3.622 θα στο ανταποδώσω!! |
|
|||
|
|||
Ωωωωω!!!
Πάντος το banerακι ξεχωρίζει παιδια απο μακριά!! Μπράβο φίλε για την ιδέα σου!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε !!!! πολύ ωραίο και ευδιάκριτο
|
|
|||
|
|||
Νάσται καλά.
Για το "ευδιάκριτο" φταίει ένα κολπάκι που εφαρμόζουμε στα baners όταν θέλουμε κάποιο να ξεχωρίζει. Βάζουμε "τυφλά" frames μεταξύ της εναλλαγής των εικόνων και σου δίνει την εντύπωση σαν τα strobo lights, τα εφέ στα clubs. Οπου και να το βάλεις έτσι το baner τραβάει το μάτι. |
|
|||
|
|||
εύγε παιδιά !!! πάντα τέτοια !!
|
|
|||
|
|||
Μπραβο!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
********** Εγκαίνια του GSforum ********** | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 29 | 07-01-2009 17:16 |
Όροι χρήσης του GSforum | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Όροι χρήσης | 7 | 27-12-2008 17:50 |