|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλοκαιρινό Μπουφάν
Εν όψη καλοκαιριού και ψάχνοντας για καλοκαιρινό μπουφάν βρήκα τα παρακάτω:
Καλοκαιρινό μπουφάν από Αγγλία Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι ο τύπος ζητά 35 Λίρες για να το στείλει Ελλάδα. Καλοκαιρινό μπουφάν από Γερμανία Εδώ τα μεταφορικά είναι πιο προσγειωμένα 17 Ευρώ για Ελλάδα. Από Δευτέρα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον πρώτο για να δω αν σε συνδυασμένη αγορά τα μεταφορικά παραμένουν ίδια ή αν γενικότερα μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη τιμή. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλοκαιρινό Μπουφάν
Γιάννη δες το σε παρακαλώ ενδιαφέρομαι και εγώ
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα και τα δύο Γιάννη!
|
|
|||
|
|||
Εμενα πάλι μου αρέσει περισσότερο το Πρώτο αν και το μαύρο χρώμα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για τις θερμοκρασίες τις Ελλάδος.
Για παντελόνι καλοκαιρινό έχετε να προτείνεται τίποτα? |
|
|||
|
|||
Όμορφα και τα δύο Γιάννη...................
|
|
|||
|
|||
Ειναι μεγαλα μεγεθοι αυτα 3XL & 5XL,
Εγω πηρα απο Γερμανια 2 τζακετ(διαφορετικα μαγαζια) με Deutsche Post το ενα σε 7 ημερες ηρθε,με DHL το αλλο 15ημερες τωρα...τιποτα. Germas Kurzjacke CLIMATE schwarz, Gr. XL bei eBay.de: Herrenbekleidung (endet 08.06.10 16:56:03 MESZ) Αυτο ειναι που περιμενω..ακιμα |
|
|||
|
|||
LOL ... το Race Leathers το ξέρω γιατί έμενα για 9 χρόνια σε διπλανή πόλη και μερικές φορές ψωνίζαμε απο εκεί...
Υπάρχουν πάρα πολλές βιοτεχνίες (ειδικά στην βόρεια Αγγλία, που είναι η μέκα του μοτοσυκλετισμού) που φτιάχνουν (σχετικά) φτηνά και καλά πράγματα χωρίς να πληρώνεις την "μάρκα"... αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο τα "high-end" προϊόντα των γνωστών κατασκευαστών δεν τα πλησιάζουν κάν, αλλά απο την άλλη τα χρυσοπληρώνεις... |
|
|||
|
|||
Τι έγινε πήρες τηλέφωνο?
|
|
|||
|
|||
Πήρα τηλέφωνο το πρωί και περιμένω απάντηση μέσω e-mail, είδες τις διαθέσιμες διαστάσεις; Σου κάνει κάποιο από αυτά που υπάρχουν; Αν όχι, αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται, να δούμε μήπως υπάρχει κάτι άλλο. |
|
|||
|
|||
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα νούμερα.
Θεωρητικά σε ρούχα φοράω XL οπότε μάλλον δεν μου κάνουν. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλοκαιρινό τζάκετ dainese air2 | fountanajones | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 28-03-2010 11:01 |
Καλοκαιρινό φλέρτ | skippybi | Διάφορα | 5 | 23-08-2009 14:20 |
Καλοκαιρινό μεθύση! | zitsos | Γενικά - Αναβάτης | 10 | 15-07-2009 12:27 |
Καλοκαιρινό DAINESE | xristos1978 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 14-05-2009 14:02 |
Μπουφάν Bering | Arkas | Ένδυση | 2 | 14-12-2008 12:52 |