|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
I' m back to business again !!!!!
Εχθες, στα γενεθλια μου, μου αναγγελθηκε και απο σημερα ειμαι ΞΑΝΑ μελος της οικογενειας των εργαζομενων στην Ναυτιλια............ ΝΑΙ ειναι γεγονος κι οχι αστειο........... Με βρηκαν απο....την Ισπανια, εμαθαν οτι ειμαι ελευθερος, με κοντακταρισαν στο κινητο και μου ειπαν οτι θελουν να στησουν ναυτιλιακο γραφειο με εδρα τον πειραια για τα Κρουαζιεροπλοια τους και απο Δευτερα 15/6/13 δλδ 4 ημερες μετα τα γενεθλια μου και 36 μηνες και 28 ημερες μετα την απολυση μου και στα 50 μου χρονια I'M BACK TO BUSINESS AGAIN!!!!! Κοντρα σε οτιδηποτε ακουγεται και λεγεται απο τα χαζοκουτια που τοσο μας εχουν επηρεασει....οχι ολους βεβαια π.χ τον υπογραφοντα. Ξαναγυρνω στα δερματινα παπουτσια μου, τον δερματινο χαρτοφυλακα μου, τα σακακια μου και τις επαφες μου με ολο τον Ναυλιακο κοσμο που τοσο μου ελειψε.....και μην ξεχασω και τα ταξιδια...... IT'S A GREAT COMEBACK.............. Ο μισθος? τετοιοι μισθοι δεν παιζουν πια σημερα.......... Λιγο υπομονη και παμε για το νεο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ......λεγε με CROSSTOURER. ΠΟΤΕ μην το βαζετε κατω, ΠΟΤΕ μην απογοητευεστε, ΠΟΤΕ μην λετε οτι παει τελειωσε, τιποτε δεν τελειωνει αν δεν τελειωσετε εσεις πρωτα ΠΟΤΕ μην κοιταζετε μονον το σημερα αλλα ΠΑΝΤΑ να κοιτατε μπροστα, οσο πιο μπροστα μπορειτε........ ΠΟΤΕ μην ακουτε αυτους που φερνουν την καταστροφη, η καταστροφη ουτε καν εχει αγγιξει την πορτα μας, ρωτηστε τους γονεις σας και τους παππουδες σας γιαυτο αυτοι ξερουν τι θα πει καταστροφη.......... ΠΑΝΤΑ να εισαστε αισιοδοξοι για το μελλον και ΠΑΝΤΑ να εργαζεστε για αυτο που αγαπατε και θελετε να κανετε στην ζωη σας........ και κατι τελευταιο, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗς ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ............. |
|
|||
|
|||
Γιωργάρα μου,
τα νέα σου είναι ανέλπιστα ευχάριστα ! Σιδεροκέφαλος , ακμαίος και παραγωγικός και στα νέα επαγγελματικά σου πλάνα ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I' m back to business again !!!!!
Γιώργο μέρα σου καλη.
Σου εύχομαι ο,τι καλο στο νέο ξεκίνημα. |
|
|||
|
|||
Καλη αρχη λοιπον ξανα φιλε!!!!
Με το καλο ευχομαι στα < παλαια - νεα > γνώριμα στέκια σου!!! |
|
||||
|
||||
Φίλε Γιώργη,
ήταν αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη ... Άτομα σαν εσένα, δεν τ' αφήνουν οι εταιρίες "ανεκμετάλλευτα" ... Καλή αρχή/συνέχεια φίλε μου στα νέα σου καθήκοντα ... |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια.
Καλο νέο ξεκίνημα... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλε! Πολύ καλά νέα!!! Καλή επιτυχία στο νεο σου ξεκίνημα!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα Γιώργο .
...ευχάριστα νέα, καλή αρχή. |
|
|||
|
|||
Φίλε Γιώργο καλός ήρθες ξανά στη Ναυτιλία, Ότι χρειαστείς από Θεσσαλονίκη ή το σύλλογο στη διάθεση σου
|
|
|||
|
|||
Συνγχαρητηρια...αλλα CROSSTOURER??? Κατσε να φερω ποπκορν και πορτοκαλαδα(απο πορτοκαλια) ανοιγεις πληγες
|
|
|