|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η στάση του ξυλουργού
Ήταν ένα ζευγάρι παντρεμένοι πολλά χρόνια. Το έκαναν κάθε μέρα αλλά η γυναίκα παραπονιόταν στον άντρα ότι βαρέθηκε τις ίδιες στάσεις.
Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Προβληματισμένος ο σύζυγος πάει στη δουλειά και άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. Μετά από 6 ώρες την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:... - Γυναίκα βάλε τα πιο ωραία εσώρουχα που έχεις! Έχω τρελά σχέδια για απόψε… Βρήκα καινούργια στάση! Λέγεται η στάση του ξυλουργού! Ετοιμάζεται η γυναίκα, βάζει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα. Έρχεται ο άντρας, τη ρίχνει στο κρεβάτι… το κάνουν… τελειώνουν και γυρνάει ο άντρας προς τη γυναίκα: - Σου άρεσε; Κι η γυναίκα: - Μα άντρα μου… πάλι τα ίδια κάναμε! Ποιά στάση του ξυλουργού μου έλεγες; - Καλά μωρή! Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η στάση του ξυλουργού
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δέν πάτε καλά μου φαίνεται..Και γιατί γελάτε παρακαλώ. Έλειπα και κάποιες ημέρες.
|
|
|||
|
|||
Δεν κανονίζεις να λείψεις μερικές ακόμη....?? Ααααα... και πάρε μολυβάκι...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 28-09-2010 19:17 |
To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 07:38 |
Μια στάση να κατέβω.. | Carduelis | Αστεία Video | 6 | 05-12-2009 23:35 |
Η Καλύτερη στάση στο SEX | pepax66 | Ανέκδοτα | 12 | 16-11-2009 01:04 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |