|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καινούριος στο GS Forum
Γεια σας παιδιά...Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και είμαι κάτοχος μιας GS 1200 (08).Την απέκτησα μόλις πριν 12 μήνες και η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά νέος σε σχέση με σας...Σκέφτομαι να κάνω το πρώτο μου ταξίδι μαζί με την κοπέλα μου και ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με το θέμα...Έχω στο μυαλό μου από Σάμο να περάσω απέναντι στο Κουσάντασι και ύστερα απο εκεί να πάω οδικώς Κωσταντινούπολη.Τι με συμβουλεύετε?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καινούριος στο GS Forum
|
|
|||
|
|||
καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας Κωσταντίνε!!!!!!
εδώ υπάρχουν μέλη ταξιδιάρικα που σίγουρα θα σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ. όταν λές οτι είσαι ο πιό νέος;;; δηλαδή πόσο χρονών είσαι;;; |
|
||||
|
||||
Φίλε Κωνσταντίνε,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum ... Να χαίρεσαι την "μπέμπα" σου και να έχεις πολλά "όρθια" χιλιόμετρα. .
|
|||
|
|||
Καλος τον!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλως ορισες φιλε,καλη διαμονη
|
|
|||
|
|||
Για μπες κι διαβασε εδω 21 ημερες τουρκια ενα ατομο φιλος (Κωστα να εισαι καλα οπου και να εισαι)
http://www.transalp.gr/index.php?opt...d=80&Itemid=31 |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες στην παρεα συνονοματε!
|
|
|||
|
|||
Κωσταντίνε καλωσόρισες, καλή διαμονή και ευχές για όμορφα ταξίδια!
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Κωνσταντίνε στην παρέα μας!
Να χαίρεσαι την κούκλα σου και να πραγματοποιήσεις με επιτυχία το ταξίδι που ονειρεύεσαι! Για ό,τι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!(οι παλιοί!!!) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 90 | 23-05-2009 20:39 |
Νέος στο forum | benojoChios | Καλώς ήλθατε | 19 | 04-05-2009 01:39 |
Καινούριος και εγώ .... | gbmw | Καλώς ήλθατε | 13 | 15-04-2009 09:56 |
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ;;;;;; Καλό μήνα GS Forum !!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 18 | 01-04-2009 21:24 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |