|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αυξημένη κατανάλωση
Καλησπέρα σε όλους
Έχω παρατηρήσει εδώ και αρκετό καιρό σημαντική αύξηση στην κατανάλωση βενζίνης στο 800άρι μου. Στην αντιπροσωπεία που το βάλανε στον εγκέφαλο μου είπανε ότι δε δείχνει κάτι και μάλλον το χέρι μου είναι ανήσυχο (αν και τους έχω για τον π***σο στη συγκεκριμένη αντ/πεία), αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στην οδήγησή μου. Το θέμα άρχισε να εμφανίζεται λίγο μετά το service των 10.000 Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα ή κάποια πληροφορία? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυξημένη κατανάλωση
Eίσαι γρήγορος ρε φίλε στα έλεγα..
Να τα βλέπει και ο Ντινόπουλος αυτάπου του φταίνε οι ......ζελατίνες και τα φλαπ . Θωμά, σίγουρα έχεις μάθει το μηχανάκι και το ``πατάς`` περισσότερο. Η βενζίνη είναι και αυτή ...ακριβότερη.. Αν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω, αναμονή και κάτι θα δείξει το μοτέρ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο το δεξι χερι διπλωνει τοσο η βενζινη χανεται... |
|
|||
|
|||
Αποκλείεται σας λέω
Μέσα στην πόλη η οδήγησή μου είναι η ίδια |
|
|||
|
|||
Βρε μήπως σου κάνει ...πλιάτσικο ο Ντινόπουλος???????
|
|
|||
|
|||
μηπως κανεις ξηρογκαζιες
|
|
|||
|
|||
Για πες μας πόσο έκαιγε πρίν και πόσο τώρα;
|
|
|||
|
|||
δεν ειναι λογικο οσο γραφεις χλμ να καιει περισσοτερο..............για να το αναφερεις,πρεπει να εχεις δει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση και νομιζω πρεπει να πας για τσεκαρισμα και σε ενα αλλο συνεργειο............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μηπως εχει καποια σχεση τελικα οπως λες! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μαγνητάκια που βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου.Αξίζουν; | Aciman68 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-11-2009 09:39 |
Η λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 03-11-2009 13:37 |
10 απλές συμβουλές για οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου | Alext | Αυτοκίνητο | 14 | 18-09-2009 23:48 |
Υψηλή; κατανάλωση. | fmargaritis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 05-05-2009 02:11 |