|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ψάχνω F800GS!!
Γεια χαρά σε όλους και καλή βδομάδα,
είχα καιρό να επισκεφτώ το forum γιατί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου περνάω δύσκολες ώρες (ειδικά τώρα που αρχίζει και "ανοίγει'' ο καιρός). Μου έκατσε λοιπόν η 2η χειρότερη στραβή που μπορεί να κάτσει σε έναν μοτοσικλετιστή... ακριβώς κάτω από το σπίτι μου, απογευματινές ώρες μου κλέψανε την μπουμπού, κλειδωμένη και με συναγερμό..... χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα! πολύ μαλ@$%#^&%*& συναίσθημα, όσοι την έχουν πάθει νομίζω με καταλαβαίνουν, στους υπόλοιπους εύχομαι από καρδιάς να μην συμβεί ΠΟΤΕ! Για καλή μου τύχη, την είχα ασφαλισμένη και περιμένω να περάσει το γαμ&%$#* τρίμηνο για να αποζημιωθώ. Μετράω τις μέρες όπως τις μετρούσα στο στρατό για να απολυθώ.. και περνάνε πολύ δύσκολα... Είμαι στην "γύρα" λοιπόν και αναζητώ: BMW F800GS, Μοντέλο 6ος του 09' ή νεότερο, να είναι σε πολύ καλή - άριστη κατάσταση, ατρακάριστο, full extra με όσο το δυνατό περισσότερα καλούδια, σε οποιοδήποτε χρώμα (αν και μου αρέσει λίγο περισσότερο το γκρι και το περτικαλί ), εννοείτε να έχει κάνει όλα τα service κτλ σωστά και να έχει περάσει τυχόν ανακλήσεις, χιλιόμετρα δεν με ενδιαφέρουν και πολύ (αρκεί να μην το έχει κανείς σαν τον Κωστή..χαχαχαχα) ακριβώς μετά το Πάσχα, ελπίζοντας να πάνε όλα καλά, περιμένω την αποζημίωση και υπολογίζω να διαθέτω συνολικά περίπου 8 ζεστά χιλιαρικάκια..! έχω ήδη κοιτάξει τα γνωστά site αγγελιών κτλ και έχω βάλει στο μάτι 2-3, αλλά θα προτιμούσα να βρεθεί κάτι από συμφορουμίτη ή γνωστό αυτού... αν κάποιος λοιπόν έχει να προτείνει κάτι που εξυπηρετεί τα "θέλω μου" θα του χρωστάω χάρη.. αυτά τα λίγα, ελπίζω να μην κούρασα και μεγάλη προσοχή φιλαράκια.... δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί καρι&*%$#@ εκεί έξω... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψάχνω F800GS!!
Λυπάμαι για την απώλεια της μπουμπούς σου φίλε μου, τουλάχιστον θα αποζημιωθείς αν αυτό είναι μια παρηγοριά...
έχεις πμ μια πολύ ενδιαφέρουσα αγγελία που έπεσε στην αντίληψη μου πρόσφατα!! άντε με το καλό!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψάχνω F800GS!!
καλησπέρα! έχεις πμ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται Ζελατίνα MRA Vario για F800GS-F800GS | thleon | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 22-11-2010 20:11 |
Ψάχνω παντελόνι raiiy pro 2-3., | tattoopanther | Ζήτηση | 3 | 29-09-2010 12:34 |
Ψάχνω μέλος!!! | gandreas | Διάφορα | 2 | 13-03-2010 02:32 |
Ψάχνω για........ | soter3gm | Ζήτηση | 4 | 15-10-2009 20:33 |
Ψάχνω να βρω πλαϊνά tankbags για F800GS | Victor | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 08-07-2009 20:16 |