|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποια η εμπειρια σας απο Varadero ?? | |||
Ειχα στη κατοχη μου ενα Varadero MK1 ('99-'02) | 8 | 25.00% | |
Ειχα στη κατοχη μου ενα Varadero MK2-3 ('03-'10) | 8 | 25.00% | |
Εχω οδηγησει Varadero MK1 ('99-'02) | 4 | 12.50% | |
Εχω οδηγησει Varadero MK2-3 ('03-'10) | 12 | 37.50% | |
Εχω οδηγησει Varadero αλλα δεν ξερω ποια ακριβως εκδοση | 2 | 6.25% | |
Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
..Για αυτους που ειχαν VARADERO!!
Πολλοι απο τα μελη αυτου του φορουμ ειχαν στη κατοχη τους VARADERO και την αλλαξαν με ενα GS.
Οι περισσοτεροι απο αυτους δηλωνουν οτι το GS τους ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το πρωην VARADERO τους. Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να δουμε ποσοι απο τους παραπανω ειχαν στη κατοχη τους ενα παλιο (ΜΚ1) Varadero ή ενα νεοτερο! Για να εμπλουτισω τις επιλογες, θα βαλω και 3 που αφορουν εκεινους που δεν ειχαν στη κατοχη τους Varadero αλλα εχουν οδηγησει Varadero. Παρακαλω ομως να συμμετεχουν οσοι εχουν "γραψει" μερικα χιλιομετρα και οχι μια απλη βολτα! Last edited by Gemat; 23-08-2010 at 13:55. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ..Για αυτους που ειχαν VARADERO!!
Απόσπασμα:
αναβεις φωτιες.......
ωραια ιδεα,θα εχει ενδιαφερον.... |
|
|||
|
|||
Αντε παλι,φωτιες αναβεις Γιωργο.
Η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ηιθελα να μπω σε αυτη την κατηγορια(ειχα Βαραντερο)αλλα τα δεδομενα τα σημερινα δεν το επιτρεπουν,δεν πουλιετε το Βαραντερο....μονο χαριζετε |
|
|||
|
|||
αν δε φευγει και το καλοκαιρι που μπορει να μπει και θαλασσα(ως βαρκαντερο) τοτε .παντως γενικοτερα δεν ειναι εποχη καλη για πωληση.
|
|
|||
|
|||
Έχω οδηγήσει χωρίς να είμαι ο ιδιοκτήτης.Σε ένα ταξιδάκι είχα ανταλλάξει την δική μου με την βάρα του φίλου. Δεν μπορώ να πω οτι έχω πλήρη άποψη.Ο φίλος όμως, θα πάρει οπωσδήποτε gs οταν μπορέσει με τα οικονομικά του.
Ειδικά αυτές τις εποχές της φτώχιας Με την βάρα του θα πεθάνει |
|
|||
|
|||
Τωρα πιάσαν τα μποφόρια,ουτε για αυτο δεν κανει
|
|
|||
|
|||
άντε ντε , κάνε το καλό και έχω φιλαράκι που θέλει πως και πώς αλλά δεν μπορεί
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμα το ξεζουμισω...... |
|
|||
|
|||
δεν ξεζουμίζετε σου λέωωωω !!!
|
|
|||
|
|||
πολύ σωστά το λένε.είναι καλύτερο το gs από το Vara...δεν σηκώνει καμία αμφιβολία.ίσως το Vara να ναι καλύτερο όταν φυσάει πολύ που λόγω βάρους είναι πιο σταθερό στον πολύ αέρα,στα υπόλοιπα όμως.μέτριο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 21:54 |
Για μερικούς που ...ξενυχτάνε | kostas_366 | Αστεία Video | 7 | 02-10-2009 22:34 |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Για τους νέους φίλους που εισέρχονται στον χώρο της μοτοσυκλέτας. | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 08-02-2009 16:02 |