|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τα μιλα και η σουζα του μπαρμπαγιανη!!!
Καθόμουνα και έπινα τσιπουράκι και χαζμουριομουνα όπως τα λιοντάρια στον μονομάχο.... θυμήθηκα........μια πρωτοχρονιά ΠΟΥ με έναν κολλητό είχαμε πάει στο χωριό του για ένα τσιπουράκι ..........!!
Καθόμασταν που λέτε στην πλατεία του χωρίου πίναμε το τσιπουράκι μας με τον θείο του και η ζωή στην πλατεία ήτανε μαγική! Τα πιτσιρίκια παίζανε γύρο από τον μεγάλο πλάτανο διπλά στην φάτνη ένα μανάβικο φόρτωνε με εμπόρευμα τα ράφια του....! Ερχετε στην παρέα μας και ενας γυτονας του θειου - ΠΑΡΕΠΗΠΤΟΝΤΟς Ο ΘΕΙΟς ητανε κατοχος ενος XT 500-και αρχίζουν την κουβέντα για μηχανές.... -ρε μπάρμπα έμαθες τελικά να κάνεις σούζες οι ακόμα προσπαθείς να σηκώσεις το τσικρικι σου..... -έλα που θα μου πεις εσύ ότι δεν ξέρω να κάνω σούζες εγώ που την σηκώνω λαμπάδα.... -δεν ανάβεις καμιά λαμπάδα ίσαμε με το μπόι σου λέω εγώ που κάνεις και σούζες....να σου δωσω την κατσικα μου να κάνεις καμιά προπόνηση....χαχαχαχαχα!! Παίρνει φόρα ο μπαρπμαγιαννης και βγαίνει με μιας έξω από το καφενείο αναφωνώντας..... -τώρα θα σου δείξω εγώ που θα μου κάνεις εμενα πλακα....!!! Βάζει μπροστά το ΧΤ και αρχίζει να φορτώνει τις ταχύτητες...πρώτη ,δεύτερη,το ΧΤ λαμπάδα και περνάει μέσα από την πλατεία....έγινε το επίκεντρο ,-ΠΩς ΉΤΑΝΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΡΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ-οι παππούδες χαζεύοντας ΣΑΝ ΝΑ βλέπουν το μπαλάκι του τένις στο λοραν γκαρος ,τα πιτσιρίκια έχουν σταματήσει το παιχνιδι και χειροκροτούνε...ολλα μαγικά μέχρι που ακούγετε ένας δυνατός θόρυβος...!! Έχουνε σκάσει τα τελάρα με το μίλα απο το μανάβικο και έχουν αρχίσει να κατρακυλάνε σε άλλη την πλατιά ...και στα στενα του χωρίου.....ολλο το σκηνικό αλλάζει!!! Ο μπαρπμαγιαννης έχει πάψει να είναι το επίκεντρο !τα πιτσιρίκια φωνάζοντας αρχίζουν να τρέχουν προς το χαλί με τα μίλα επιδεικνύοντας τις ποδοσφαιρικές ικανότητες τους!!! Έχουμε μια πλατεία γεμάτη μίλα...ένα χτ να είναι σούζα και ένα μανάβη να τραβάει τα μαλια του!!! Ο μπαρπμαγιαννης αφού έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωση του, συνειδητοποιεί οτι κατευθύνετε προς την φάτνη και προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει ότι μπορεί κατι που το οδηγεί να κατευθύνετε σύριζα από τον πλάτανο και και να σκάει πάνω στην γνωστή βρύση με το λιοντάρι που έχουν ούλα τα χωριά και είναι δωρεά κάποιου, μόνο τώρα που το πρόσωπο του λιονταριού βγαίνει ανάμεσα από ένα αμορτισέρ και ένα λάστιχο και από μακριά ο δωρητής της βρύσης διαβάζετε κάπως σαν....Γεώργιος καραyamaxaρτιδης!!!! Όλος ο κόσμος έχει σταματήσει να κάνει οτιδήποτε και κοιτάει μια τα μίλα που έχουν κατακλύσει όλο το χωρίο μια τον μπαρμπαγιαννη που με το χτ που εχει γίνει ένα με την βρύση! Μπορώ να πω πως ακόμα τα μίλα μπορεί να τρέχουν σε ούλα τα στενά του χωρίου και στην βρύση πλέων υπάρχει ένα χτ που είναι ενσωματωμένο μέσα σε μια πυγή!!!! ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ Όλους!!! ο νέος χρόνος να μας φέρει μόνο καλές στιγμές και τίποτα άλλο!!! να περνάμε καλά!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα μιλα και η σουζα του μπαρμπαγιανη!!!
ο ωραιος !!!!
|
|
||||
|
||||
Έλα ρε Ζίτσο ... και πήγαμε να σκάσουμε απ' την αναμονή ...
Απ' τα Χριστούγεννα περιμένουμε καμιά ιστορία αλάααααα ... ΖΙΤΣΟΣ ... .
|
|||
|
|||
είσαι μεγάλο νούμερο......
εχω αρχίσει και πιστεύω, ότι φταίει η Χαλκίδα........... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραίοςςςςςςςςς
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια πανω τα νερα μια κατω!!!! Ωραιος Ζιτσο... σα να το ειδα να συμβαινει στην πλατεια του χωριου μου!! Και οδηγουσα και το XT!!! |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ.....για τα καλά σας λόγια!!!! άλλα θα σας αποκαλύψω ότι κουβαλάω πολύ σουρδαμαρα και δεν φτενε τα νερα της χαλκιδας για την κατασταση μου..!!!και για να διευκρινίσω καλύτερα είμαι από την κοζανη οπού και οφείλετε η δοση τρέλας οπού κουβαλάω !!! ένας λύκος με πέταλα!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ντου ου λυκους |
|
|||
|
|||
Καλό
|
|
|