|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ???
Λοιπον λεω να κανονισω κατι για πρωτομαγια.....δεχομαι λοιπον ιδεες για μια βολτα εκτος αθηνων φυσικα....:P...οποιος θελει να δωσει ιδεες αλλα και το παρων,ειμαι ολος αυτια..........ααα ξεχασα να τονισω,,οτι οποιος δεν εχει δουλεια το κανουμε και τετραημερο......λεμε τωρα...
Last edited by scorpiobmw; 18-04-2012 at 00:45. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ???
Εγω που ειμαι και γειτονακι σου(βλ.θηβα)! προτεινω Ναυπλιο απο Επιδαυρο εχει φοβερη διαδρομη και δεν ειναι και μακρια!
|
|
|||
|
|||
Εγω θα την κάνω για Κέρκυρα κ με κόβω να το κάνω 7 ημερο, όχι απλα 4ημερο!!!
Την έχω καψουρα την Κέρκυρα. Δεν τα κατάφερα να πάω τώρα το Πάσχα αλλα πρώτο μαγιά δε γλιτώνει |
|
|||
|
|||
Μακάρι να γινόταν και για εμένα τόσες μέρες αλλα χλωμο........Καλα να περάσεις φιλαρακι...
|
|
|||
|
|||
Πανόπουλο, δρυοδάσος Φολόης πάνω στον 111. Και με οργανωμένο τζέρτζελο από τον τοπικό Δήμο.
|
|
|||
|
|||
φιλε το καλοκαιρι πηγα και ηταν πραγματικα καταπληκτικα και ειδηκα η παλια πολη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και θα ξαναπαω με την πρωτη ευκαιρια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οξω απο ελλαδα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βαλκάνια ; Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α ΡΕ ΣΤΕΡΓΙΟ! Αν δεν υπηρχαν αυτες οι ριμαδες οι υποχρεωσεις στις 30 του μηνος θα σε ακολουθουσα!ΑΝ και την Αλβανια την φοβαμαι λιγο!Αλλα Βελιγραδι με 1000!Καλα να περασεις και να προσεχεις.Ισως κατι κανωνησουμε το σκ για κανα καφεδακι καπου κοντα!Για 1μαγια δεν ξερω κατι!Αλλα ανετα πηγαινα μεχρι Ναυπλιο! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
MΕΡΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ........ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χιούμορ | 14 | 05-12-2010 23:53 |
ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ... | MARK | Αστεία Video | 11 | 03-11-2010 03:07 |
ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 18/04/10 | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 22-04-2010 23:37 |