|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ:
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ: ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥΞΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!! 1 Γιατί απολύσανε τον Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία; - Γιατί πετούσε τις στραβές! 2 Τι λέει ο Γιωργάκης πάνω στο ποδήλατο όταν βλέπει μία μπανάνα στον δρόμο; - Ωχ, πάλι θα πέσω! 3 - Πώς ξέρεις ότι ένα φαξ έχει σταλεί από τον Γιωργάκη; - Έχει γραμματόσημο. 4 Πάει ο Γιωργάκης στον πωλητή κινητών στον Γερμανό: - Το κινητό μου δεν έχει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο. - Τι μοντέλο είναι; ρωτάει ο πωλητής. - Volvo 560. 5 - Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό του Γιωργάκη χωρίς να το καταλάβει; - Μία σκέψη! 6 Συζητά εξωτερική πολιτική ο Γιωργάκης με τον Πάγκαλο: - Να σου πω ρε χοντρέ. Τελικά ποιο είναι το σωστό: το Ιράν ή το Ιράκ; 7 Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα: - «Γεια σας, έχετε σημαίες», ρωτάει την υπάλληλο. - «Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ό,τι σημαία θέλετε». - «Μια ελληνική σημαία θα ήθελα. Σε τι χρώμα βγαίνει;» - «Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!» - «Ωραία, δώστε μου τότε μια. γαλάζια!» 8 Πάει ο Γιώργος να αγοράσει γυαλιά και λέει στην πωλήτρια: - Θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά. - Του ηλίου; ρωτάει εκείνη. - Όχι δικά μου. 9 Μπαίνει ο Γιωργάκης σε ένα σουβλατζίδικο: - Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή. - Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός. - A, θα τρελαθώ, μη μου πεις ότι βγήκε και σε χυμό; 10 Ο Γιωργάκης και ο Πάγκαλος περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτουν πάνω στο κεφάλι του Γιώργου κουτσουλιές από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως τον Πάγκαλο: - Ρε χοντρέ, τι έχω στο κεφάλι μου; - «Σκατά», του απαντά αυτός. - Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι έχω; 11 Εξηγεί το πρόβλημά του ο Γιωργάκης στην τεχνική υποστήριξη: - Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει μόνο αστεράκια!!! - Α, μην ανησυχείτε κύριε Πρόεδρε, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει. - Ναι, λέει ο Γιωργάκης, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου. 12 Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Γιωργάκης ρωτάει την υπάλληλο: - Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη; Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει: - Δύο λεπτά παρακαλώ. Και ο Γιωργάκης: - Ωραία, ευχαριστώ!!! 13 Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του Γιωργάκη; - Από μοναξιά! 14 Πάει ο Γιωργάκης στη Βιβλιοθήκη και λέει: - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες. - Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!! 15 Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να φάει μπανάνες; - Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ! 16 Γιατί τον χειμώνα ο Γιωργάκης φοράει ωτασπίδες; - Για να αποφεύγει τα ρεύματα! 17 Γιατί ο Θεός έφτιαξε τον Γιωργάκη; - Για πλάκα! 18 Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να γράψει το νούμερο 33; - Γιατί δεν ξέρει ποιο ψηφίο πάει πρώτο! 19 Ο Πάγκαλος και ο Γιωργάκης είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο χοντρός: - Βγες ρε Γιωργάκη να δεις αν ανάβει το φλας. Βγαίνει ο Γιωργάκης και του λέει: - Ναι, όχι, ναι, όχι, ναι, όχι,. 20 Πώς καταφέρνει ο Γιωργάκης να κάνει τόσο πολλές βλακείες σε μία μόνο μέρα; - Σηκώνεται νωρίς το πρωί! 21 Ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πριν πεθάνει καλεί το γιο του Γιώργο στο κρεβάτι του πόνου και του λέει: - «Αγόρι μου, θέλω να μου υποσχεθείς πως μια μέρα θα κυβερνήσεις αυτή τη χώρα» - «Μα πατέρα, νόμιζα ότι μετά από όλα αυτά που πέρασες, τη μισείς αυτή τη χώρα» Και ο Ανδρέας βγάζοντας την τελευταία του ανάσα απαντάει: -# «Ναι, τη μισώ!» # # # # |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τέτοια λέγανε και για τον Τζοχατζόπουλο κάποτε, αλλά αποδείχτηκε μεγάλος "γάτος"
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||