|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται BMW F 650 GS του 2008
Καλημέρα παιδιά,
έφτασε ο καιρός για ανανέωση και πρέπει να αποχωριστώ το BMWδάκι μου. Βάζω την αγγελία πρώτα εδώ και ίσως αργότερα σε site αγγελιών. Είναι μοντέλο 08/2008, έχει 8500 km, όλα τα σερβις του στο Βαγιανέλλη, πρώτη άδεια σε εμένα και εκτός από καμιά 1000αριά χιλιόμετρα σε πόλη, όλα τα άλλα είναι σε βόλτες. Στα έξτρα είναι η ζελατίνα Touratech, βαλιτσάκι μαμίσιο BMW, ποδιά αλουμινένια, χούφτες μαμίσιες BMW και μια καταπληκτική σέλα SARGENT με σιρίτι στο χρώμα της μηχανής. Δίνω και τη μαμίσια σέλα στον αγοραστή, η οποία είναι πρακτικώς μεταχείριστη. Η τιμή είναι 6500 Ευρώ και το τηλέφωνό μου 6974606963. Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.gsforum.gr/members/j-rad/.../bmw-f-650-gs/ Ευχαριστώ, Γιάννης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται BMW F 650 GS του 2008
τι θα παρεις?
καλοπουλητο!!!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φίλε!
Δεν ξέρω ακόμα, είναι έγκυος η γυναίκα μου και δεν μπορούμε να πηγαίνουμε βόλτες πλέον... Ταυτόχρονα όμως έχω πολύ χρόνο προετοιμασίας για κανα ζόρικο εργαλείο και μόλις βγήκε το νέο 1200... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Με το καλό να έρθει το μωρό και καλοπούλητη η μηχανή!
|
|
|||
|
|||
Με το καλό το μωρό σου εύχομαι και καλοπούλητη η μηχανή....
Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση (5 μηνών η γυναίκα).... |
|
|||
|
|||
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ ΦΙΛΕ |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά!!
@ortho Ναι, μάλλον έχεις δίκιο.... @Aggelos 6 μηνών είμαστε εμείς! @Πρόδρομος Σκέφτομαι πατέντες για μετατροπή των πλευρικών μπαγκαζιέρων σε καθισματάκια με παρμπρίζ και τέτοια Περιμένουμε διδυμάκια αγόραρους |
|
|||
|
|||
bravo φίλε με το καλό!!!!
Και εγώ αγόρι!!!(το είχα ρυθμίσει το εργαλείο για ένα.....) |
|
|||
|
|||
Με το καλό και ο δικός σου ο αγόραρος!!!
|
|
|