|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι, το ``βοηθάς`` καθόλου ή .....
Που λέτε παιδιά σήμερα το μεσημέρι είμουν Άργος για κάποια δουλίτσα. Περιμένω που λέτε να πάει 14.00 η ώρα να πάρω ένα ανταλακτικό και να φύγω. Και έτσι όπως περιμένω στην βιτρίνα του μαγαζιού και κοιτώντας και απ` έξω τι έχει, βγάζω τον καπνό μου (old holborn) να στρίψω ένα τσιγάρο... να καπνίσω. Όπως στρίβω το τσιγάρο...
Ξαφνικά ακούω μια φωνή.. -Φιλαράκιιιι Γυρίζω και βλέπω με τα μάτια μου έναν 55-60αρη, με ένα παπάκι σε κακή κατάσταση, χωρίς... δοντάκια μπροστά, με λίγο χάλια ρούχα (μπορεί να ήταν και από δουλειά ο άνθρωπος) συμπαθητικός κατά τα άλλα.. και του γνέφω ..τι θέλεις?? ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ -Το ``βοηθάς``......... καθόλου (το τσιγάρο) ή έτσι ............σκέτο το κάνεις!!!!!!!!!!!! Και γκαζώνει και φεύγει.. με τρόπο χαμογελαστό και μάγκικο Απλά, γελάω ακόμα .... Ο τύπος είπε την ατάκα, με φοβερό στυλ Είσαι άπαιχτος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φιλαράκι, το ``βοηθάς`` καθόλου ή .....
ναι αλλα δεν μας ειπες ρε φιλαρακι το βοηθας καθολου???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιλάμε, έπεσα στο γέλιο.. Όταν το σκέφτομαι, πάλι γελάω.. Δεν μου λες βρε ...χοντρή.. Το βοηθάς καθόλου ήήήήή υστ. -κάτι μου λέει, ότι θα γίνει σλόγκαν -μιλάμε για το στυλ, μάγκικο, αλλά ωραίο μάγκικο.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1ον δεν ειμαι χοντρη κανω διαιτα εδω και 1 μηνα 2ον ακομα δεν μου απαντησες αν το βοηθας 3ον εισαι ποιο κακια και απο τον Κωστετσο και τον Κολομπο μαζι!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
εεεεε ...συγνώμη για την παρέμβαση ..... Κολούμπο τον λένε .... όχι Κολόμπο ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά καλά, δεν θα σε λυπηθώ καθόλου... Θα πετάξω και ένα σκοινάκι, αν μένεις πολύ πίσω, να σε τράβάω (εεεειιι ωπππππ) να σε φέρνω κοντά.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι αλλα τον Κωστέτσο δεν τον εκανα λάθος!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Simona Halep: Θυσιάζει το στήθος της για το τέννις | skippybi | Κόσμος | 29 | 23-01-2011 21:15 |
«Ζω εδώ και έναν χρόνο χωρίς καθόλου χρήματα» | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 15 | 19-11-2009 09:44 |
Νεαρέ, βγάλε το λύκο απ' το νερό | Κύρος Γρανάζης | Αστεία Video | 6 | 26-06-2009 22:53 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 01:49 |