|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γεια χαρά σε όλους!
Γεια χαρά σε όλους λοιπόν,
με λένε Δήμο και όχι μόνο δεν είμαι κάτοχος κάποιας GS, όχι μόνο δεν έχω κάποια μηχανή (παρά μόνο φωτογραφική), αλλά δεν έχω ούτε ... δίπλωμα μηχανής. Με μεγάλη μου χαρά όμως, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι αν όλα πάνε καλά, την Πέμπτη, και τυπικά, θα έχω πάρει το δίπλωμα. Όλα ξεκίνησαν πριν από 2 περίπου εβδομάδες που λόγω των απεργιών των ΜΜΜ έκανα 2:14' για να πάω από το σπίτι μου στο γραφείο και 1:36' για να επιστρέψω (οι χρόνοι είναι βάσει computer trip ι.χ.). Αμέσως αποφάσισα να βγάλω δίπλωμα μηχανής και μετά από την στεφθείσα με επιτυχία γραπτή μου εξέταση, την Πέμπτη δίνω (Θεού θέλοντος, λόγω καιρού), την πρακτική. Μηχανή έμαθα στο στρατό. Από τότε όμως (10 και πλέον έτη) δεν είχα καμία επαφή παρά μόνο πρόσφατα. Ο μεγάλος μου καϋμός είναι (και ήταν ανέκαθεν) η R 1200 GS. Δεν ήξερα όμως αν την φτάνω, λόγω ύψους (1,75 cm). Την δοκίμασα όμως χθές και δεν σας κρύβω ότι είμαι καταενθουσιασμένος. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς να θεωρούν την αγορά της, για έναν αρχάριο σαν εμένα, παρατραβηγμένη. Είναι όμως ό,τι πιο σταθερό έχω καβαλήσει. Ελπίζω, αφού την παρώ, κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά σε κάποιες από τις συναντήσεις του Forum. Μέχρι τότε να είστε όλοι πάντα καλά. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γεια χαρά σε όλους!
Καλώς ήρθες στη παρέα Δήμο καλή επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος σου και με το καλό να αποκτήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου . Καλά να περνάς . |
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες Δημο και με το καλο να παρεις τη μπουμπου σου..
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ με το καλό να πάρεις το δίπλωμά σου κ την μοτό σου! Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά σαν νέος οδηγός με το θηρίο που θα οδηγείς!
Jefe |
|
|||
|
|||
Καλώς τον Δήμο ,τον αρχάριο αλλά τολμηρό!
Ελπίζω οι προσπάθειές σου να αποβούν επιτυχείς και σύντομα να βρίσκεσαι ανάμεσά μας και οδικώς! |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα
|
|
|||
|
|||
με το καλό, με το καλό!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε Δήμο!
με το καλό να βγάλεις και το δίπλωμα. απο την στιγμή που δεν είχες μέχρι τώρα εμπειρία με μοτοσυκλέτες,για την δική σου ασφάλεια ξεκίνα απο τα χαμηλά κυβικά. Αυτήν την συνταγή έχουν ακολουθήσει οι περισσότεροι και ίσως είναι ο πιο σωστός τρόπος για να αποφύγεις δυσάρεστα Μην βιάζεσαι και όλα θα γίνουν! καλή συνέχεια! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
||||
|
||||
.
Φίλε Δήμο, καλωσόρισες στην παρέα μας ... Με το καλό ν' αποκτήσεις το απαραίτητο δίπλωμα, που θα σου επιτρέψεις να καβαλήσεις την μοτοσυκλέτα των ονείρων σου ... Καλές κ ασφαλείς βόλτες, με ότι κι αν τελικά αποφασίσεις να ξεκινήσεις, την μοτοσυκλετιστική σου "καριέρα" ... Αν κ θα σου πρότεινα για αρχή, κάτι πιο lite, όπως σου είπαν κ τα παιδιά παραπάνω ... Έτσι ή αλλιώς, σε περιμένουμε σε μια προσεχή μας συνάντηση, να γνωριστούμε κ από κοντά κ ν' ανταλλάξουμε απόψεις ..... .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
Εχεις κάποιον να σε ξύσει? Δεν εχεις....?? | gepol | Αστεία Video | 11 | 17-04-2011 11:13 |
Καλημέρα σε όλους από Πειραιά. | Translatoras | Καλώς ήλθατε | 21 | 02-03-2010 10:37 |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 23:44 |