|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
allen(Θαναση) Σ ευχαριστω.
Φίλε Θανάση (allen) ένα μεγάλο ευχαριστώ Απο καρδιάς για την συμπαράσταση σου στην περιπέτεια που περνάω ειναι από τις στιγμές που ειμαι περήφανος που ειμαι μέλος σ αυτό το forum γιατί εκτός από την αγάπη μας για τις μηχανές υπάρχει και Ο σεβασμός σε όλο του το μεγαλείο μεταξύ μας .Αδελφέ να σαι πάντα καλά εσυ και η οικογένεια σου και να θυμάσαι ότι εδώ στο νησί οι πόρτες και οι καρδιές μας θα είναι πάντα ανοικτές..
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: allen(Θαναση) Σ ευχαριστω.
Δεν ξέρω πως σε εξυπηρέτησε φίλε μου, αλλά συγχαρητήρια που τον ευχαριστείς δημόσια.Μπράβο Κεφαλονίτη.Μπράβο και στον allen !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπραβο στον Θαναση γιατι ειναι ανθρωπος και μπραβο στον Διονυση που χει την μπεσα να του το αναγνωριζει... Ειμαι περηφανη που ειμαι μελος αυτης της παρεας.
|
|
|||
|
|||
Πρεβαζιάνος είμαι βρε παιδιά. Δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι???
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
+ 1200 !!!
|
|||
|
|||
Χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς έχει γίνει με το φίλο και αδελφό Διονύση και τη βοήθεια που προσέφερε ο allen (θανάσης) για να το ποστάρει ο Διονύσης είμαι σίγουρος ότι αξίζει τα συγχαρητήρια από όλους εμάς . |
|
|||
|
|||
Δεν γνωρίζουμε τί εχει γίνει,αλλά ότι και αν είναι αυτό,η δημόσια προβολή σαν "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ¨" δηλώνει πολλά!!!
Το GSforum είναι δίπλα μας,σε όλες τις πτυχές της ζωής!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο και στους δύο.
Οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο αξίζει συγχαρητήρια, όπως και η αναγνώριση από αυτόν που δέχεται την βοήθεια. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κομμένη βίδα allen | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 02-05-2010 12:55 |
Μπαγκαζιερες τελος. Ενα μεγαλο ευχαριστω σ' ολους | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 22-01-2010 03:09 |
Rick Allen (Def Leppard): One hand drummer | Alext | Επικαιρότητα | 1 | 04-10-2009 12:08 |
ευχαριστω | ntinopoulos | Αθλητισμός | 13 | 24-09-2009 11:38 |