|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μεσα στην κριση το παλευουμαι....
Ο τιτλος πιστευω τα λεει ολα....
Μην εχοντας αλλη επιλογη και με την ανεργια να καλπαζει πηρα την μεγαλη αποφαση..... να αναλαβω το μαγαζι της μητερας μου!!! Να τα παρω απο την αρχη... εχοντας 8 μηνες ανεργος στιβοντας καθε μου ελπιδα να βρω δουλεια και με το δεδομενο οτι η εκμεταλλευση παει να γινει επαγγελμα ειπα και εγω να κανω κατι δικο μου .... η οικογενεια μου εχει μια Ταβερνα στο Βολο ( Αντωνακο καιρος να χτυπησεις την πορτα τις οικογενειας δεν παει αλλο).... και ετσι εγινε Για να μην σας κουραζω και εσας με λεπτομεριες η προταση μου εγινε και αποφαση παρθηκε....... Απο την Τριτη 11/09/2012 αναλλαβανω το μαγαζι της μητερας μου και πλεων μαγαζι μου Ταβερνα Ψησταρια με ορεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ και μην εχοντας αισθηση κινδυνου.... Ξερω οι εποχες ειναι τραγικες αλλα ο σοφος λαος μας λεει οτι ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.... και εγω πιαστικα και δεν τα αφηνω και οπως λεω στον τιτλο θα το παλεψω.... Υ.Γ. Αυτο που με εκανε να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι στους καιρους που ζουμε πρεπει να το παλευουμαι και να μην το βαζουμε κατω... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεσα στην κριση το παλευουμαι....
Με το καλο φιλε και καλη αρχη σου ευχομαι!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία καλές δουλειές και μπόλικη υπομονή και κουράγιο
|
|
|||
|
|||
Μπράβο φιλαράκι και εφάρμοσε το τρίπτυχο Ποιότητα Εξυπηρέτηση Τιμές και θα επιτύχεις να είσαι σίγουρος
|
|
|||
|
|||
Καλές δουλειές φιλαράκι!!!
Που είναι το μαγαζί ακριβώς??? |
|
|||
|
|||
οποιος εχει ορεξη για δουλεια και δεν ειναι τεμπελης .,.,,δεν χανεται.,.,
ακου τι σου λεει ο ευτηχης και η επιτυχια ειναι σιγουρη!!!!!!! καλες δουλειες.,.,.,.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Μπράβο για την απόφαση, όταν έχεις όρεξη για δουλειά και έχεις και μια εμπειρία είναι στο χέρι σου να πάς καλά. Άλλωστε το να περιμένεις με σταυρωμένα χέρια το θαύμα σίγουρα δεν λύνει κανένα προβλημα και η πρωτοβουλία που πηρες είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα για το μέλλον.
Σου εύχομαι καλή αρχή και να είσαι αισιόδοξος για να μπορείς να παλεύεις κάθε δυσκολία!! Last edited by THANOSG; 05-09-2012 at 12:21. |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας
Ευτηχη εχεις απολυτο δικαιο αυτο σκοπευω να συνεχισω να κρατησω την ποιοτητα ψηλα και τις τιμες στα ταρταρα.... δεν παμε να γινουμε πλουσιοι παμε για το μεροκαματο και για την δοξα... μην πεσουμε και αμαχητι... Αργυρακο θα τα πουμε απο κοντα την Παρασκευη |
|
|||
|
|||
Οτι καλυτερο στο νεο σου ξεκηνημα...καλα εκανες...
απλα σαν πελατης θα σου ελεγα... αν εχεις καλη ποιοτητα... καλες τιμες... και καλη εξυπηρετηση... τοτε ολα θα πανε κατ' ευχην... ο κοσμος εχει αναγκη να βγει εξω να ξεσκασει...οι σωστοι επαγγελματιες εχουν τα μαγαζια τους γεματα καθημερινα ακομα και τωρα με την κριση...!!! βαλε μας και εναν χαρτι οταν περναμε απο την περιοχη να σε τιμαμε...!!! Last edited by asotosios; 05-09-2012 at 12:38. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το μαγαζι ειναι στο Φυτοκο μεσα στην εκκλησια Γεννησης της Θεοτοκου. Θα χαρω πολυ να σε δω και να πιουμε τα κρασακια μας Άγνωστος δρόμος προς Φυτόκου, Βόλος, Ελλάδα - Χάρτες Google Last edited by Astakos82; 05-09-2012 at 12:48. |
|
|