|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!!
Ένας ταξιθέτης, κάνοντας έλεγχο στο θέατρο...
Ένας ταξιθέτης, κάνοντας έλεγχο στο θέατρο, βλέπει κάποιον με σκισμένα ρούχα, μέσα στα αίματα, σε κακό χάλι, ξαπλωμένο ανάμεσα σε δύο καθίσματα: - Μπορώ να δω το εισιτήριό σας; Του δίνει ο τύπος το εισιτήριο, το κοιτάει ο ταξιθέτης και λέει: - Μα αυτό είναι για τον εξώστη! - Το ξέρω... έπεσα! Ανταλλάσσω κόλλα Α4... Αγγελία: Ανταλλάσσω κόλλα Α4 με Audi ιδίου τύπου... Ένας εργοστασιάρχης... Ένας εργοστασιάρχης έχει έναν χαζό γιο. Μια μέρα λοιπόν τον πάει να του δείξει το εργοστάσιο αλλαντικών που έχουν. -Ορίστε, του λέει, σ' αυτή τη μηχανή βάζουμε από εδώ ένα ολόκληρο βόδι, η μηχανή το παίρνει, το γδέρνει, χωρίζει τα κόκκαλα, το τεμαχίζει, το αλέθει κι από δω βγαίνει λουκάνικο. -Δηλαδή μπαμπά, ρωτάει ο γιός, άμα βάλουμε από δω λουκάνικο, θα μας βγάλει από την άλλη βόδι; -Αυτό παιδί μου, μόνο η μάνα σου το κατάφερε! Αγάπη μου , πήρα δυο ταινίες... - Αγάπη μου , πήρα δυο ταινίες για το βράδυ... Mια για σένα και μια για μένα.. - Αλήθεια με σκέφτηκες αγάπη μου; - Ε, φυσικά.. - Και τι ταινία μου πήρες; - Μονωτική. Πεθαίνει η γυναίκα ... Πεθαίνει η γυναίκα και συναντάει τον άντρα της στον παράδεισο. - Αγάπη μου! Τι όμορφα θα είμαστε και πάλι μαζί! -΄Ελα, κόψε τις μαλ@κίες! Η συμφωνία ήταν "Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος!" Σοβαρό πρόβλημα... Ρε Γιώργο, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη γυναίκα μου... - Τι πρόβλημα, ρε Μήτσο; - Κάθε μέρα μου ζητάει ένα σωρό λεφτά... Τη Δευτέρα 100 ευρώ, την Τρίτη 200 ευρώ, την Τετάρτη 250 ευρώ... - Ώπα σιγά! Και τι τα κάνει τόσα λεφτά, ρε Μήτσο; - Ξέρω και γω... Μήπως της τα δίνω; Μπαίνει ένας Κύπριος... Μπαίνει ένας Κύπριος σε ένα σαντουϊτσάδικο. Λέει στον πωλητή: - Θα ήθελα έναν σάντουιτς με τυρίν, πατάταν, ντομάταν... Ο πωλητής του λέει: - Ρε φίλε δε σταματάς να βάζεις το ν σε κάθε λέξη; - Εντάξει, λέει ο Κύπριος και συνεχίζει, μπέϊκο, ζαμπό... Ένας Κύπριος πηγαίνει σε ένα φαρμακείο... Ένας Κύπριος πηγαίνει σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα. Λέει στον φαρμακοποιό: - Θα ήθελα να μου δώσετε οινόπνευμα. Πηγαίνει ο φαρμακοποιός στην αποθήκη και του φέρνει oινόπνευμα σε μπουκάλι του κιλού. Μόλις το βλέπει ο Κύπριος λέει: - Τόσο μεγάλο; Εμείς στην Κύπρο το οινόπνευμα το έχομε σε μικράν μπουκάλια. Τέλος πάντων! Μου δίνετε και έναν πακέτο βαμβάκι; ...Του φέρνει ο φαρμακοποιός ένα τεράστιο πακέτο βαμβάκι. Γουρλώνει τα μάτια ο Κύπριος: - Μα είναι δυνατόν τόσον μεγάλο πακέτο; Εμείς στην Κύπρο το βαμβάκι το έχομε σε μικράν πακέτα. - Θέλετε και τίποτ' άλλο; ρωτάει ο φαρμακοποιός. Και ο Κύπριος: - Θέλω ενα υπόθετο αλλά θα το παρω απο την Κύπρο... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ!!
Έχω ολόκληρο πακέτο απ' αυτές στο κουτί τους. |