|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπακογιάννη: Εντός των ημερών το νέο κόμμα
Μπακογιάννη: Εντός των ημερών το νέο κόμμα Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010, 15:53 Πριν από την ημερομηνία που θα κατατεθεί ο προϋπολογισμός, θα ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Αυτό δήλωσε η ίδια, δείχνοντας ταυτόχρονα προς την κατεύθυνση του Γιώργου Παπανδρέου ως τον πρωθυπουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Ξέρω ότι ο κ. Παπανδρέου, όταν πήγε στο εξωτερικό, το έκανε τούμπανο, δηλαδή δεν υπήρχε μια δήλωση του Παπανδρέου, η οποία να μην έλεγε ότι η χώρα μου είναι διεφθαρμένη, ότι κοροϊδεύαμε τον κόσμο με τα στοιχεία, σε σημείο που εμένα, ως πολίτη αλλά και ως πολιτικό, ο οποίος έδινα μάχη για τη χώρα μου, όλη μου τη ζωή και πάντα τα τελευταία τριάμισι χρόνια καθόμουν πίσω από τη σημαία, μου προκαλούσε σοκ. Και λέω, εντάξει, υπάρχει ένα όριο, στο οποίο μπορείς να προχωρήσεις στο αυτομαστίγωμα και να ξεφτιλίζεις τη χώρα σου, όταν είσαι πρωθυπουργός» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών άφησε αιχμές κατά του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον τομέα της υγείας και επέκρινε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάνοντας λόγο για κρίση αντιπροσώπευσης. «Το βέβαιο είναι ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία λειτουργούν με τα ίδια αντανακλαστικά, με την ίδια λογική, όπως προ της κρίσης. Δηλαδή, τάζουμε παραμονές εκλογών και δηλώνουμε ότι παραλάβαμε καμένη γη την επομένη. Αυτό το μοντέλο ακολουθήθηκε εδώ και τριάντα χρόνια και μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη. Πηγή: Zougla online - Μπακογιάννη: Εντός των ημερών το νέο κόμμα Για να δούμε και τα νέα δεδομένα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπακογιάννη: Εντός των ημερών το νέο κόμμα
Και ημουνα σε αδιεξοδο
Δεν ηξερα που να την ..ριξω |
|
|||
|
|||
Την ψηφο μου............ενταξει?
|
|
|||
|
|||
Τώρα έχουμε δημοτικές Μάνο
Ρίξε ...έναν στην Δέσποινα Από την Νίκαια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπα, εχει κατι ξενερωτες κνιτισες εκει... Ακομη με τα ταγαρια κυκλοφορανε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενώ το Πέραμα, είναι μαύρο, αλλά από την αντίθετη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλο,δεν το ηξερα.......... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αααα ωραια τωρα θα εχουμε και αλλους να ταιζουμε!!!!!
|
|
|||
|
|||
Κουτσοί στραβοί στον ΑΓ.Παντελεήμωνα.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κ.Α.Β.Λ.Ι. το κόμμα της Τζούλιας | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 15 | 04-06-2010 19:58 |
Απο χθές το νέο μου μωρό | bill13 | Γενικά - Αναβάτης | 27 | 15-04-2010 23:37 |
F1: Εγκρίθηκε το νέο σύστημα βαθμολόγησης | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 2 | 13-02-2010 12:14 |
Βρείτε το κόμμα που θα ψηφήσετε!!! | pepax66 | Χιούμορ | 9 | 25-09-2009 17:19 |
Honda: Εξελίσσει on-off με το νέο V4 | arisxios | Άλλες εταιρίες | 18 | 16-09-2009 17:18 |