|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σερβις 100.000 + δισκος συμπλεκτη (συμπερασματα)
Καλησπερα,
εχοντας το εξεχον προνομιο να παω προσφατα για σερβις 100.000χλμ την R 1150 GS (μοντελο 2001) μου, με καποια ελαχιστα επισης συμαζεματα (κολημα πλαινων μπροστα καπακιων κ.α αλλα τετοια μικρα) και να πληρωσω 360 ευρω, απορω στην Ελλαδα της κρισης που νομιζουν οι μηχανικοι οτι βγαινουν τα χρηματα (ισως απο τον #### μας). Πηγα την μηχανη 9 το πρωι, την πηρα 16:00 και πανω ελεγε αλλαγη δισκου συμπλεκτη. Γκολ νο1: η αλλαγη αυτη κοστιζει 500 - 550 ευρω Γκολ νο2: κανεις δεν με πηρε να μου πει κατι σαν συνεπεια, θα χρεωθω διπλα εργατικα μιας και η μηχανη ηταν ηδη ανοιχτη για το σερβις (φτιαχτο το ρημαδι). Οταν δε λες στον αλλο σκοπευεις να κανεις ταξιδι Βελγιο με αυτη, τοτε ποσο ανευθυνο ειναι να μην ενημερωσεις. Θα θελα να μου πειτε αν αρχικα η τιμη για σερβις ειναι φυσιολογικη (αν θελετε να σκαναρω και το τιμολογιο), και αν η τιμη για δισκο συμπλεκτη ειναι φυσιολογικη. Οπως μου την ανελυσαν ειναι 280 τα εργατικα +120 ο δισκος +100 τα λοιπα που πρεπει να αλλαχτουν (καλο ειναι να αλλαχτουν αν αλλαξει ο δισκοσ συμπλεκτη). Επισης, αν παω εξωτερικο και ειναι ακριβοτερα τοτε δεν κοβω να μπορω να κρατησω την μηχανη. Διαβαζω καποιους που ζουνε εξω να λενε αστρονομικα ποσα... Πιστευω ισως για το φορουμ να αξοιζει να γινει μια κατηγορια σερβις ξεχωριστη. Εκει να μπορουμε κιολας να σκαναρουμε τα τιμολογια απο σερβις και να μπορει να γινεται μια συγκριση. Εκτος και αν υπαρχει κατι τετοιο και δνε το προσεξα. Μια αλλη προταση ειναι να μπορει απο το φορουμε να οργανωθουν ομαδες "σερβις" . Ατομα που μπορουν να βρισκονται και να προσεφερει ο ενας την εμπειρια στον αλλον να κανει μονος του τις επισκευες του. Αν γνωριζετε κατι τετοιο πειτε μου. ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σερβις 100.000 + δισκος συμπλεκτη (συμπερασματα)
Βασίλη καλησπέρα, αν και γραμμένος από:
Ημερομηνία εγγραφής13-07-2012γράφεις το πρώτο σου ποστ τώρα που ζορίστηκε η τσέπη σου Σόρρυ για τα γελάκια, είναι γελάκια συγκατάβασης αλλά και συμπάθειας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις... Για το θέμα που βάζεις και αν θες να πάρεις μια ολοκληρωμένη απάντηση χρειάζονται και κάποια άλλα στοιχεία όπως πόσο συχνά και τυπικά κάνεις τα σέρβις, τι ακριβώς χρειάστηκε η μηχανή σου, Πήγες σε εξουσιοδοτημένο η όχι Η τιμή για το δίσκο είναι η φυσιολογική γιατί διαλύεται η μηχανή στα εξ ων συνετέθει και για να πάρεις μιά ιδέα: Αν θες να μειώσεις το κόστος και πιάνουν λίγο τα χέρια σου ειδικά στο 1150(αλλά και στο 1200) λάδια φίλτρο λαδιού μπουζί φίλτρο αέρα αλλά και αλλαγή τακάκια, είναι πολύ απλά... και πας στο συνεργείο για βαλβίδες και συνχρονισμό ... Καλά θα ήταν αν ήθελες να είχες ρωτήσει από πρίν... Επίσης κάθε Τετάρτη στους καφέδες θα μπορέσεις να συναστραφείς σύντροχους σου με ίδια μηχανή και να μοιραστείς τις εμπειρίες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποια είναι τα λοιπά των 100 ευρώ? Last edited by TEOSS; 31-07-2013 at 00:48. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
φιλαρακι πως εισαι πως παει το εργαλειο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δίσκο εάν θες δεν αλλάζεις αλλά πας και βάζεις νέο υλικό με 15-20 ευρώ.Πάρε με τηλ από εβδομάδα να σου εξηγήσω....:thumbup::thumbup:
Στάλθηκε από το Τακα Τοπ 4... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το καρέ για να φανεί πρέπει να βγεί ο συμπλέκτης, άρα να λυθεί η μηχανή. Τότε θα δει και το πλατό, που επήσεις πιθανώς να χρειαστεί ένα πέρασμα από μηχανουργείο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το Τακα Τοπ 4... |
Tags |
100000km, σερβις, service |
|
|