|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβατινα καλοκαιρινη στου tsirious (Κυριακου)
Μιας και οι διακοπες ΤΕΛΙΩΣΑΝ
Μιας και ο tazman γυρισε απο τα ξενα Μιας και ο intruder γυρισε απο Δολομητες Μιας και εγω εχω αφησει αδηηγητη την Ρουμανια Και μιας και παντρεύεται αυριο ο ManosTiger και θελει συνοδεια στην κρεμαλα με μοτορια ειπαμε να μαζευτουμε στο κτημα του tsirious (Κυριακου) 2ο χιλιομετρο Κοζανης-Λευκοβρυσης απεναντι απο το ΚΤΕΟ Κοζανης για να αντιμετωπισουμε κατι προβατινες που ψιλομαγγεψαν τωρα τελευταια και μετα κατα της 6 να συνοδευσουμε το φιλαρακι Γιαυτο ΟΠΟΙΟΣ διατηθεται για να αντιμετοπισουμε μαζι τις αγριες |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβατινα καλοκαιρινη στου tsirious (Κυριακου)
........... για ολα αυτα δεν πηγα στο ψηλοτερο χωριο της ελλαδας για ακομη ενα σ/κ....γιατι η παρεα του (τοπικου στην περιπτωση) gs forum δεν παιζεται ...ουτε χανεται..........καλως να βρεθουμε ολοι φιλαρακια ..............ανυπομονω,αφησα την δροσια κ τα υψομετρα αγκαλια ''σε αλλους '' κ θα μαι εκει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την τελευταία φορά θυμάμαι πως έγραψαν από ένα μπαράκι της Ηγουμενίτσας, όπου περίμεναν να περάσει το καράβι για Ιταλία . . . πήγαν; γύρισαν; ποιος ξέρει; Μετά από τα 1200 και κάτι στριφτερά χιλιομετράκια που κάναμε παρέα με τον Μάνο (κάποτε) πολύ θα ήθελα να τον συνόδευα και μέχρι το σημείο της "κρεμάλας" αλλά όσο και να το προσπάθησα, το γνωστό πρόβλημα, θα μου στερήσει για μία ακόμη φορά την παρέα σας. Τις ευχές μου στον Μάνο και καλά να περάσετε. ΥΓ: Καλώς ήλθατε και οι ξενιτεμένοι. |
|
|||
|
|||
Η ώρα η καλή για όλους............
|
|
|||
|
|||
Η ώρα η καλή και
καλά να περάσετε ! Γιαννάκη, δώσε να καταλάβουν στις παλιοπροβατίνες που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι ! |
|
|||
|
|||
Η ώρα η καλή!
|
|
|||
|
|||
Με το καλό !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
α ρε γλεντια!με το καλο!
|
|
|||
|
|||
Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα σήμερα
Ο Κυριάκος με το βάσανακι του και ο βωμός που έγινε η θυσια Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Και αρχίζουν και οι αφηξεις
Sent from my Στρουγκα fon |
Tags |
τελιωσαν |
|
|