|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόταση για κινητό τηλέφωνο με WiFi ;;;
Επειδή περνάω πολλές ώρες της ημέρας πλέον στο αυτοκίνητο, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την συσκευή του κινητού μου(Nokia 6300), με μια πιο σύγχρονη που να μου παρέχει πρόσβαση στο διαδύκτιο μέσω WiFi... Δεν θα έλεγα όχι και για GPS, TV, κλπ καλούδια, αλλά λόγω τιμής αρκούμαι στο WiFi σαν απαραίτητο. Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω, τι να αποφύγω, κάποια μίνιμουμ στάνταρ(πχ στην ταχύτητα επεξεργαστή,) ή κάτι άλλο... Μάλλον σε Nokia C6 Black ή HTC Wildfire ή Samsung Omnia II i8000 προσανατολίζομαι, με μια μικρή εμμονή στην Νοκια... Κάθε πρόταση και συμβουλή δεκτή, ευχαριστώ Last edited by skippybi; 11-08-2010 at 01:02. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόταση για κινητό τηλέφωνο με WiFi ;;;
iPhone χωρίς 2η κουβέντα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Nokia E52...! Τα έχει όλα..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να σου απαντήσει ένας σπουδαγμένος πληροφορικάριος που είναι στο κουρμπέτι απ´ το 1990..??
Κατ´ αρχήν να σου αναλύσω από εδώ δε γίνεται γιατί θα γράφω μέχρι αύριο και δεν έχω Notebook... Εν´τάχει όμως... θα σου πω iPhone 3GS και κάλεσε με όποτε θέλεις να σου εξηγήσω γιατί... Όσο για την τιμή... έχουμε άκρη για να σε φτιάξουμε... στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό... με την προυπόθεση ότι θα κεράσεις μεζέ στα Βραχνέικα και καφέ στα Ψηλά Αλώνια το πρώτο Σ/Κ του Σεπτέμβρη... |
|
|||
|
|||
[QUOTE=skippybi;195546]
Επειδή περνάω πολλές ώρες της ημέρας πλέον στο αυτοκίνητο, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την συσκευή του κινητού μου(Nokia 6300), με μια πιο σύγχρονη που να μου παρέχει πρόσβαση στο διαδύκτιο μέσω WiFi... Όταν είμαστε στο αυτοκίνητο, το μυαλό μας, δεν το έχουμε στο τηλέφωνο! Το έχουμε στην οδήγηση! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το κερδος θα το φαει διπλο με αυτα που του ζητας!!!! |
|
|||
|
|||
Αααα φίλε μου... το κάθε πράγμα έχει και το ανάλογο τίμημα...
|
|
|||
|
|||
Εχει τα πάντα Μπίλυ...και μπαταρία 7 μέρες, οχι σαν κάτι iphone...!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα FORD με WiFi | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 4 | 29-01-2010 18:08 |
Επικίνδυνο και για τους πεζούς το κινητό τηλέφωνο !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 3 | 21-01-2010 11:45 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 08:34 |
Το πρώτο ηλιακό κινητό τηλέφωνο χαμηλού κόστους............. | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-03-2009 14:41 |