|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σας!!!
Καλησπέρα σε όλους.
Με λένε Μάκη είμαι …..χρονών λίγο μεγάλος τέλος πάντων. ΧΑ ΧΑ Από μικρός –πολύ μικρός- «μπήκα» στον όμορφο κόσμο της μοτοσυκλέτας. Στο τέλος κατάφερα να κάνω αυτό που αγαπάω επάγγελμα. Είμαι πολύ τυχερός. Είμαι ευτυχής κάτοχος μιας ADV 07 ενός ΗΡ2 (αγορασμένο στην Γερμανία) και ενός ΚΤΜ super enduro. Μου αρέσει πάρα πολύ το ταξίδι με την μηχανή ιδικά Ευρώπη (μεγαλύτερη ασφάλεια από το Ελλαδιστάν ) Τρελαίνομαι για χώμα λάσπες και ότι άλλο βρώμικο υπάρχει χαχαχαχα Ασχολούμαι με αγώνες σε Ελλάδα αλλά ποιο πολύ εξωτερικό. Από διοργάνωση μέχρι φυσικά συμμετοχές…. Επειδή μου αρέσει να μαθαίνω συνέχεια και να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου στην οδήγηση –και για δική μου ασφάλεια αλλά και τις γυναίκα μου – παρακολουθώ πολύ συχνά διάφορα σεμινάρια στο εξωτερικό βασικά (πχ Hechlingen , στη Ισπανία Αγγλία ) είναι κάτι που στο εξωτερικό είναι πολύ διαδομένο και το θεωρούνε φυσικό σε σχέση με την Ελλάδα μας ….αχ Σε σχέση με την Ελλάδα μας που όποιος κάνει σούζες είναι και το «πρώτο τιμόνι» , «το έχει» και τα σχετικά που ακούμε πάντα σε συζητήσεις μοτοσικλετιστών αχ τι να πει κανείς… Παρακολουθώ την παρέα σας πάρα πολύ καιρό (από παλιό φόρουμ …..) και πιστεύω ότι είναι κάτι το ξεχωριστό Ένα μπράβο στους υπεύθυνους για το επίπεδο που προσπαθούν να κρατήσουν. Πράγμα καθόλου μα καθόλου εύκολο. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο για τις πρωτοβουλίες της παρέας σας ( Ημέρα αγάπης , endurada αγάπης κτλ) τέτοιες κινήσεις είναι που κάνουν την διαφορά με τις υπόλοιπες διαδικτυακές παρέες . Συγνώμη αν σας κούρασα ελπίζω να τα λέμε …αν και λόγο δουλείας απουσιάζω πολύ και έχω τρέξιμο αλλά θα προσπαθώ…. Μάκης …. Ανδαλουσία για λίγο ακόμη… Κ Λεοντόκαρδε (Νίκο) ευχαριστώ για την άμεση λύση του προβλήματος μου… απλά εχω πολύ δουλειά και ειμαι σε ένα αεροπλάνο συνέχεια… Last edited by moto0300; 13-05-2010 at 01:24. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλησπέρα σας!!!
Γειά σου Μάκη θα τα λέμε εδώ,καλά και όρθια χιλιόμετρα με τις μοτό σου...
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες φιλε στην παρεα!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήτθες στην παρέα μας.
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες......Καλά χιλιόμετρα να έχεις...........
|
|
|||
|
|||
Φίλε Μάκη καλώς ήρθες στην παρέα μας-οικογένεια του gs forum
καλά και ορθια χιλιόμετρα να έχεις |
|
|||
|
|||