|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
GARMIN GPS μηχανης Zumo 660 Ευρωπη (επανελεγμενο)
GARMIN GPS μηχανης Zumo 660 Ευρωπη (επανελεγμενο)
Οθόνη 4,3" (10,92 εκατ.) Αφής -33% περισσότερες εικόνες Σχόλια καταναλωτών Donnez votre avis Αφήστε τo σχόλιό σας και κερδίστε 100 € !
399 € με ΦΠΑ Το προϊόν πωλείται από : Pixmania.com Εγγύηση 2 ετών - 'Εξόφληση κατά την αποστολή - Ικανοποιημένοι ή επιστροφή χρημάτων για 12 μέρες Ειναι το ίδιο προίον με της ομαδικής ???? Και για να μην παρεξηγηθω το εβαλα γιατι το είδα και όχι για να προσβαλω καποιον. Δεν ξερω καν αν είναι το ίδιο και αν είναι πληρες. Απλως το ποσταρα για να βοηθησω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GARMIN GPS μηχανης Zumo 660 Ευρωπη (επανελεγμενο)
Αν δεν κάνω λάθος καθότι δεν τα πάω και πολύ καλά με τα GPS πρέπει να είναι το ίδιο μοντέλο.
Πάντως «επανελεγμενο» (ή refurbished στα Αγγλικά) σημαίνει πως για τον Α ή Β λόγο επέστρεψε στο εργοστάσιο, η όποια ζημιά που είχε (αν είχε) επισκευάστηκε και ξαναπουλιέται. Δεν είναι δηλαδή καινούριο αν και πολλές φορές είναι σαν καινούριο. |
|
|||
|
|||
Το μηχάνημα είναι το ίδιο με τις ομαδικής αλλά είναι ακριβός όπως το λέει ο Γιάννης......
|
|
|||
|
|||
Το Μηχανημα είναι ίδιο με της ομαδικής στην εμφάνιση.....
Στο Μηχανημα της ομαδικής υπάρχει ο χάρτης ελλαδας(autodrive),ελληνική γλώσσα και δυο χρόνια εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
529€ έχει το κατάστημα το καινούργιο... +20€ μεταφορικά + 90€ χάρτες Ελλάδας |
|
|||
|
|||
Εγω δεν δινω τοσα για gps αυτη την εποχη, αν και τα ξιζει τα λεφτα του, απλως το ποσταρα για οσους ψηνονται μεταξυ κινεζικου και ομαδικης. Αφου δινει 2 χρονια εγγυηση νομιζω πως αρκετοι μπορουν να επωφεληθουν με το κοστος στα 399
Last edited by κμβ; 13-05-2012 at 13:39. |
|
|||
|
|||
αυτο ακριβως,πολλα τα λεφτα για το gps,εχω το iphone μου και ειμαι κομπλε!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GARMIN ZUMO 660 | MHTSOS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 62 | 12-03-2013 00:25 |
GARMIN BMW ZUMO 550 GPS ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ | edmark | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 08-03-2012 14:44 |
GARMIN BMW ZUMO 550 GPS | edmark | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 3 | 08-03-2012 14:41 |
Garmin Zumo 550 ! | syan | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 21-05-2011 02:07 |
GARMIN ZUMO 550 | blast | Ζήτηση | 0 | 17-03-2011 22:59 |