|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
AΠΟΚΡΙΕΣ 2009
Οι αποκριες πλησιαζουν!Περιμενω προτασεις για το τι μπορουμε να ντυθουμε (αν και εμενα μου λενε πολλοι οτι δεν χρειαζεται να ντυθω κατι,ειμαι ετοιμος!)
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: AΠΟΚΡΙΕΣ 2009
Ωραίο θέμα Πετράν!
Προσφάτως έλαβα ένα mail με μια φωτό όπου ένας τυπάκος απαγγέλλει ποίηση! Πολύ θα μου άρεσε να ντυθώ τη μουτσούνα του αλλά φοβάμαι ότι θα πέσει πολύ καζούρα εδώ μέσα......... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
....είναι σαν αυτό που λένε... μου δανείζεις τη φάτσα σου - να ντυθώ μ ........ς ;;;;;;
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βαλε τη φωτο δεν πειραζει.θα γελασουμε. |
|
|||
|
|||
Μή με προκαλείς........
|
|
|||
|
|||
βαλτη μπορει να μας φανει πιο ομορφος απο οτι νομιζεις!!! |
|
|||
|
|||
Άσε, θα δω τί θα κάνω....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν θα ήθελα να ντυθώ κάτι .
Καθημερινά <<ντυνόμαστε>> για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στην κοινωνία, να επιβιώσουμε και να ζήσουμε. Δεν θέλω να πω ότι δεν είμαι ο εαυτός μου, και δείχνω κάτι άλλο από που είμαι, απλά δεν μπορείς να λειτουργείς σε ένα σύνολο, μόνος.. όλοι έχουν απόψεις, σχέδια, άλλα σχέδια από τα δικά σου, άλλες προτερεώτητες και όλα πρέπει να είναι σεβαστά. Έτσι λοιπόν όλοι μας κάνουμε υπομονή και συμβιβασμούς. Οπότε, θα ήθελα να ντυθώ (ή να γδυθώ) ο .... . . . Ε α υ τ ό ς μ ο υ Χαρούμενος, θλιμένος, κουρασμένος, ξεκούραστος, πεινασμένος, χορτάτος, μόνος, με παρέα, κ.λ.π. κ.λ.π. Δεν έφυγα από πουθενά, δεν έχω να ξεχνάω Απ’ τη ζωή μου έρχομαι, και στη ζωή μου πάω Παπακωνσταντίνου Β. Καλές απόκριες σε όλους. Last edited by kostas_366; 22-02-2009 at 02:57. |
|
||||
|
||||
Να μια πρόταση .....
|