|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προσοχή στις μπάρες διοδίων
Την ώρα που πλήρωσα και ξεκίνησα να φύγω, περνάει δίπλα μου μια μηχανή σφαίρα, (πρέπει να είχε μαζέψει χιλιόμετρα από μακριά)
το ότι χέστ…κα άστο να πάει, το ότι αν πήγαινα προς τα δεξιά, θα είχαμε σκοτωθεί και οι δύο, άστο και αυτό, το θέμα είναι αφού πέρασε την μπάρα πρώτος, αυτή άρχισε να κατεβαίνει και την γλύτωσε η γυναίκα μου παρά τρίχα στην κυριολεξία για να μην της έρθει στο κεφάλι με τις λογικές συνέπιες και για τους δύο μας. Ξέρω ότι πολλοί περνάτε τα διόδια χωρίς να πληρώνετε και καλά κάνετε αλλά τέτοιες μαλακ…ς ελπίζω να μην κάνετε μια και δεν είναι μαγκιά. |
|
|||
|
|||
Τι Μ@λ@κες υπάρχουν Θεέ μου πια...!!!
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή στις μπάρες διοδίων
|
|
|||
|
|||
Μου το έκανε και μένα αυτο στην αττικη με αποτελεσμα να καθυστερήσουν να μου ανοίξουν για να φύγω γιατί προσπαθούσαν να καταλάβουν τη έγινε και αλλα πολλά στο τέλος αφού μου ανοίγουν όρμο και εγώ να τον πιάσω και τελικά τον βρίσκω στο δακτυλίδι και του ρίχνω ενα κατσαδιασμα όλα τα λεφτά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο ίδιος ήταν? Θέλω μια μέρα να σε δω στον δρόμο και να σου κάνω κανένα τσαλιμάκι. Θα σε έχω επίτηδες στα 50μ. πίσω για να με φτάσεις. Μετά θα σε αφήσω και θα ανοίξω το κράνος. Για να δω… θα αντέξεις να μου μιλήσεις άσχημα? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ρεεεεε ... παίζεις με τα νεύρα του κόσμου ???
|
|||
|
|||
[QUOTE=gandreas;457726]Την
Την τελευταία φορά που επέστρεφα από Τρίπολη μου συνέβη ακριβώς το ίδιο από έναν γρήγορο "μάγκα" με μια κόκκινη ADV....???? Μέγιστη προσοχή.... |
|
|||
|
|||
Πάλι καλά που δεν χτύπησε η κερά σου
οσο για μαlakeς........... |
|
|||
|
|||
Σκέφτεται τώρα… τι να του απαντήσω του κ.ριόλη…
|
|
|