|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ας γελάσουμε λίγο .......
Πιάνει ο Τοτός τους γονείς του στην κρεβατοκάμαρα να κάνουν 69 και τους λέει εκνευρισμένος:
#-Και θέλετε να πάω εγώ σε ψυχολόγο επειδή τρώω τα νύχια μου;;;!! Τι κοινό έχει το συζυγικό sex με μία καντίνα στην Εθνική; #1. Ποιότητα μέτρια... 2. Ποικιλία περιορισμένη... 3. ... Αλλά στις τρεις η ώρα τα χαράματα, τι άλλο να βρεις ανοιχτό;;; Μετά από μια νύχτα ανελέητου σεξ μεταξύ ελέφαντα και μυρμηγκιού, ελέφαντας δεν αντέχει άλλο και πεθαίνει.-Όχι ρε π@@στη μου, λέει το μυρμήγκι, για μια νύχτα ##μήσι θα σκάβω μια ζωή!! -Πατέρα, γιατί το σεξ είναι τόσο αρεστό πράγμα? #-Επειδή η αίσθηση του μοιάζει με αυτήν που έχεις όταν σκαλίζεις τη μύτη σου, παιδί μου! -Γιατί οι γυναίκες ευχαριστιούνται το σεξ περισσότερο από τους άντρες? -Όταν σκαλίζεις τη μύτη σου τι νοιώθει πιο καλά, το δάχτυλο σου ή η μύτη σου? -Γιατί οι γυναίκες μισούν το βιασμό? -Αν περπατάς στο δρόμο, και κάποιος άγνωστος έρθει και σου σκαλίσει τη μύτη θα σου αρέσει? -Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν σεξ όταν έχουν περίοδο? -'Αμα αρχίσει και τρέχει αίμα η μύτη σου, συνεχίζεις να τη σκαλίζεις? -Γιατί δεν αρέσει στους άντρες να φορούν προφυλακτικό? -Εσένα σου αρέσει να σκαλίζεις τη μύτη σου όταν φοράς γάντια? -Γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ δημόσια, και πάντα κρύβονται? -Θα σκάλιζες τη μύτη σου μπροστά σ όλη την τάξη? ...Βλάκα... - Ρε Μήτσο, η γυναίκα σου φωνάζει όταν κάνει σεξ; - Αν φωνάζει λέει; Απ' το καφενείο την ακούω ....## |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ας γελάσουμε λίγο .......
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ας γελάσουμε λίγο .......
|