|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Honda PCX
Γεια σας φίλοι μου!
Αν και ερωτευμένος με τη BMW, το καλό πράμα το παραδεχόμαστε, έτσι στην αναζήτησή μου για Σκούτερ, η μαμά Χόντα ήταν μονόδρομος και συγκεκριμένα το PCX 150. Τρελή ποιότητα κατασκευής, κατανάλωση απίστευτα χαμηλή, ντιζαηνάτο!, σβήνει σε στάση για οικονομία και 130αρίζει για πλάκα! Πανέμορφος πίνακας οργάνων και γενικώς προσεγμένο σε όλα. Στα 2800 ευρώ που το πήρα κούτα, αποτελεί πιστεύω πολύ καλό value for money. Και μερικές φωτο: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us υγ. Πού σαι Νάποοο; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda PCX
Μεγειές μεγειές Λέανδρε !
|
|
|||
|
|||
Ο κρυφός καημός όλων είναι να έχουν και ένα Που να κάνει τα πάντα στο γκαράζ τους.
Καλή και τίμια αγορά . Δεν χρειάζονται εδώ ευχές για km και κλπ. Ήταν είναι και θα παραμείνει ένα Αξιόπιστο εργαλείο. Πάντα όρθιος αδερφέ. Υγεία να έχεις να το χαρείς. Εγώ σήμερα πήγα και είδα την callifornia 1400. Μπορώ να πω ότι ενώ στο site μου άρεσε από κοντά δεν μου κάθισε καλά....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλοριζικο το εργαλειο. |
|
|||
|
|||
Καλες βολτες να'χεται...
Ισως το πιο καλο της αγορας.... |
|
|||
|
|||
Έχω το 125 για τη σύζυγο, φανταστικό σκουτεράκι, ήσυχο,οικονομικό,αξιόπιστο,όμορφο και με αυτόματο διακόπτη on-of στις στάσεις.
|
|
|||
|
|||
Καλιριζικο και αγρατζουνιστο φιλαρακι!
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
Καλορίζικο ... Super μηχανάκι για καθημερινή χρήση κ πανέμορφο ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βλέπω ότι με την (πειθώ) μου να γυρίζετε όλοι στα Ανατολίτικα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως άμα γυρίσω εγώ εκεί που είστε τι σκυλιά θα με τραβάνε μετά.................. |
|
|||
|
|||
Καλορίζικο!!!
|
|
|