|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανακατασκευή Ιστορικού Οχήματος
Αναζητώ φαναρτζή να ανακατασκευάσω τη φανοποιία ενός Μ151Α1.
Να κάνει καλή δουλειά και ....πολλές άτοκες δόσεις.... το αυτοκίνητο βρίσκεται Ν.Σμύρνη και δεν μετακινείται λόγω έλλειψης κρατικών πινακίδων... καμιά πληροφορία ???? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανακατασκευή Ιστορικού Οχήματος
Έχω στην Άρτα. Για δόσεις δεν γνωρίζω. Πάει με μεταφορική. Σκέψου και αυτή την λύση. Είναι πιο φθηνά στην επαρχία...................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Μπιλάρα Γεροντολάγνε!!!!
(α ρε Γεμαρα...Μάνιακ.μας έχετε κολλήσει το μικρόβιο) και μην ξεχάσω.... έχεις pm... |
|
|||
|
|||
ελήφθη...............
γεροντολαγνεία έχω διότι σε κάτι τέτοιες ανακατασκευές ευχαριστιέσαι την οδήγηση.....το πας και δε σε ...πάει.....σε ακούει, σου μιλάει...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε να ξερες πως σε καταλαβαίνω.....προσπαθώ εδω και καιρό να μαζέψω την kaddetια του Γέρου αλλα.......το δντ λεει......later |
|
|||
|
|||
δεν εχω ασχοληθει καθολου με τετοια ανακατασκευη και δεν γνωριζω τα προβληματα τους..... ετσι και αλλιως ,οι ειδικοι ζητουν πολλα χρηματα,οχι αδικως..... αν δεν εχεις φραγκα να δωσεις να στο φτιαξουν,πρεπει να διαθεσεις χρονο και προσωπικη εργασια..... η δευτερη περιπτωση ειναι και η πιο διασκεδαστικη(αν εξαιρεσεις τους τραυματισμους απο τα κατσαβιδια) |
|
|||
|
|||
να να που ξεφυτρώνουμε όλοι....
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει κ'αποιος που ανακατασκευαζει τετοια στη Γλυφάδα διπλα ακριβώς από το lidl που βρίσκεται επί της Βουλιαγμένης απέναντι απο το city plaza
Πιθανόν να μπορείς να κάνεις την λαμαρινοδουλειά εκεί |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εκπληκτικός απατεώνας ο κύριος........γνωρίζω κάποια θεματάκια, ευτυχώς δεν είμαι rookie... μακριά και αλάγρα........δεν είναι σωστός επαγγελματίας και η δουλειά του δεν είναι φαναρτζής........ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατασκευη πλαστικων | emix | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 01-01-2011 15:27 |
Απάτη οι ειδικές συσκευές που υπόσχονται οικονομία στο λογαριασμό της ΔΕΗ | spot | Περιβάλλον | 5 | 15-09-2010 17:21 |
Πολίτικη βραδυά στο Τουρκολίμανο, την Παρασκευή 5/3/2010!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 67 | 08-03-2010 12:29 |
Αποκριάτικος χορός την Παρασκευή 12/2! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 82 | 16-02-2010 00:21 |