|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ
Γιατί μωρέ δύο παιδάκια να πληρώσουν την αγάπη τους για τη μηχανή με την ίδια τους τη ζωή?
Δύο αδέλφια 17 και 14 ετών σκοτώθηκαν σήμερα στο Ασήμι (Νομός Ηρακλείου) σε ατύχημα με μηχανή. Κρίμα πολύ κρίμα για τα παιδάκια και για τους γονείς τους που μέσα στη λύπη θα τους τρώνε και οι τύψεις. Αλήθεια γιατί η Ζωή μας επιφυλάσσει τέτοια δράματα??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ
έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου για τα παιδάκια .....αλλα πιστεύω ότι δεν τα σκότωσε η αγάπη τους για την μηχανή αλλα πολά αλλα που συντέλεσαν για να φτάσουμε σε αυτό το σημειο ....!
Θα τους περημένουν στην πόλη των αγγέλων πολα γνωστά πρώσοπα!! |
|
|||
|
|||
όχι ρε γαμώτο |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Νικόλα, χωρίς να ξέρω τα γεγονότα, φοβάμαι ότι πλήρωσαν την επιπολαιότητα κ τον παρορμητισμό της ηλικίας τους και όχι την αγάπη τους για τις μοτοσικλέτες .... Τα μάτια μας 14 και συνεχείς συμβουλές στα παιδιά μας ..... .
|
|||
|
|||
Νικόλα,
χωρίς να ξέρω τα γεγονότα, φοβάμαι ότι πλήρωσαν την επιπολαιότητα κ τον παρορμητισμό της ηλικίας τους και όχι την αγάπη τους για τις μοτοσικλέτες .... Πολυ σωστά τα λες.................. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λέμε συνήθως, και μή χειρότερα!
Άραγε σε μια τέτοια περίπτωση, υπάρχουν χειρότερα; |
|
|||
|
|||
Κρίμα.
|
|
|||
|
|||
Νίκο παιδιά δεν έχω αλλά έχω δει τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα πολλών γονέων που έχασαν τα παιδιά τους... εύχομαι σε κανέναν να μην τύχει τέτοι τραγικό γεγονός .
Φοβάμαι όμως ταυτόχρονα ότι η ευχή μου κ μόνο δεν φτάνει ... όλων μας οι ευχές δεν φτάνουν ... Το κρίμα είναι στο λαιμό των αδιάφορων της πολιτείας που δεν έχουν μεριμνήσει ώστε να διδάξουν στα παιδιά ασφαλή οδήγηση , σε αυτούς που ανέχονται το πρόχειρο κ το μέτριο , σε αυτούς που συντηρούν την αρρυθμία ενώ θα έπρεπε να επιδιώκουν την βελτίωση. πόσα από τα παιδιά μας ( όποιο καβαλάει μηχανάκι το θεωρώ και "δικό μου" παιδί) έχουν πχ επισκεφθεί με το σχολείο τους μια μονάδα αποκατάστασης καταγμάτων για να δουν από κοντά που θα μπορούσαν να καταλήξουν με μια απροσεξία ? κ αν όχι με το σχολείο , γιατί δεν προβλέπεται αυτό να γίνει κατά την διαδικασία διδασκαλίας οδήγησης ? Νίκο δεν ξέρω , αλλά αυτό το "γιατί μωρέ ?" στοιχειώνει κ μένα κάθε φορά που χάνονται ψυχές τσάμπα και βερεσε ... κ λέω τσάμπα κ βερεσέ γιατί μετά από τόσες φορές που το έχω πεί , δεν έχει αλλάξει τίποτα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|