|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζάντες χυτές (συνήθως ελαφρού κράματος) εναντίον ζαντών με ακτίνες!!!!!!.
Τόσο οι μέν όσο και οι δε έχουν τους φανατικούς οπαδούς τους αλλά και τους πολέμιούς τους.
Συνήθη επιχειρήματα υπέρ της χυτής ζάντας: Παίρνει tubeless, είναι ελαφρύτερη (είναι πράγματι είναι ομορφότερη (υποκειμενικό), κλπ. Επιχειρήματα της ζάντας με ακτίνες: Είναι η μόνη που πάει πραγματικά στο χώμα και σε κακοτράχαλους δρόμους, δε σπάει, αντέχει κάθε καταπόνηση, είναι επισκευάσιμη κλπ. Λοιπόν κατόπιν αυτού, εκφραστείτε με επιχειρήματα όμως. Πού υπερτερούν οι μεν και πού οι δε; Ποιές είναι πράγματι ελαφρύτερες; ............................... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζάντες χυτές (συνήθως ελαφρού κράματος) εναντίον ζαντών με ακτίνες!!!!!!.
Πιστεύω πως η χυτή είναι πιο όμορφη!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζάντες χυτές (συνήθως ελαφρού κράματος) εναντίον ζαντών με ακτίνες!!!!!!.
Επίσημα η BMW επισκευάζει ζάντες με ακτίνες ??
Γιατί κάτι άκουσα ότι δεν το κάνει εδώ ..... |
|
|||
|
|||
έχει να κάνει και με το είδος της μηχανής νομίζω...
πχ στο δικό μου το roadster η χυτή η τρίμπρατση του πάει πολύ!!! |
|
|||
|
|||
Ακτινα και πάλι ακτίνα !!!
|
|
|||
|
|||
Κι εγω είμαι υπέρ τις ακτίνας αλλά είναι λίγο ταλαιπωρία στο πλύσιμο |
|
|||
|
|||
όχι μόνο ταλαιπωρία,αλλά ...δυστυχία ...
|
|
|||
|
|||
αν μιλάμε για GS, μιλάμε για ακτίνα (θα ενοχλήσω κάποιους αλλά έτσι είναι)
τώρα περί tubeless ας είναι καλά η κλεμμένη από την BMW πατέντα και τα ακτινωτά πάλι tubeless παίρνουν |
|
|||
|
|||
Αν επιτρέπεις γιατί? για λογους ομορφιάς ¨η για λόγους πρακτικοτητας!
|
|
|||
|
|||
επειδή έτσι πρέπει
κάποια πράγματα πρέπει να είναι όπως πρέπει να είναι και ξαναερχόμαστε σε αυτό που υπονοώ και σε άλλη μου απάντηση προς εσένα: βρε Γιώργο είναι ανάγκη όλα να εξηγούνται με χαρτί και με στυλό; ε κάποια δεν εξηγούνται έτσι |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τσιρότο εναντίον πονοκεφάλου | skippybi | Υγεία | 4 | 01-06-2009 02:36 |
ΖΗΤΗΣΗ: Ζάντες αλουμινίου απο R1150R | RedSpider | Ζήτηση | 5 | 15-05-2009 14:49 |