|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ!
Μετα απο μια διμηνη απουσια ειμαι στην ευχαριστη θεση να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και στο φορουμ μας!καταρχην στις 20 0κτωβριου ηρθε στον κοσμο η κορη μου οποτε ημουν αλλου!!! μια κουκλαρα μολις 2600.στο καπακι μου χαλασε η καρτα γραφικων για τριτη φορα παρακαλω,αλλα ευτυχως στα μουλτιραμα οι ανθρωποι ειναι πολυ εξηγημενοι και ετσι σημερα μπορω και σερφαρω απο το νεο λαπτοπ μου.επειτα ειχα ενα θεματακι με τη μπεμπα μου.σε καλοκαιρινο ταξιδι κατι συνεβη με το ελευθερο του σασμαν.ευτυχως με τη βοηθεια του δημοπουλου στη σερβιν και του διευθυντη στελιου σαργανακη το θεμα λυθηκε.αλλαχτηκε ολο το σασμαν με καινουριο απο το νεο μοντελο.μετα απο ολα αυτα σας χαιρετω και παλι και θα τα λεμε συχνοτερα!
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ!
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Να την χαίρεσαι Φάνηηηηηη .....
|
|||
|
|||
Welcome back...
Να σου ζήσει το αστεράκι σου... Last edited by CPretenteriS; 04-12-2010 at 21:47. |
|
|||
|
|||
Έλα ρε Φάνη!
Μας έλειψες.... Να χαίρεσαι την κορούλα σου και καλές βόλτες με την "ανανεωμένη" κούκλα σου! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Φάνη και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου (Καλώς ήρθες στο κλαμπ ) . |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους να ειστε καλα!
|
|
|||
|
|||
να σου ζησει η μπεμπα & welcome back!!!
|
|
|||
|
|||
τρελομπαμπά ......
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΚΑΡΙΑ | scorpiobmw | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 27-02-2011 22:50 |
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ | billysoul | Καλώς ήλθατε | 22 | 18-05-2010 22:32 |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
ΝΕΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ | manro | Καλώς ήλθατε | 16 | 13-05-2009 01:37 |