|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
Φαίνεται πώς παραγέρασα και μυαλό δεν βάζω πλέον στην ηλικία που είμαι.Δεν μου έφταναν τα προβλήματά μου, έχω και τον "σεβντά" με τις δίτροχες κυρίες.Πέρα από το λατρεμένο μου θηρίο R1100GS και το πιστό μου classic CB400N, αγόρασα πριν από 1,5 χρόνο και ένα XRV-650 Africa Twin.Αποφάσισα την πλήρη του ανακατασκευή και μετατροπή του σε έκδοση Marathon.Η προσπάθεια (και άλλα) καταγράφεται εδώ:XRV 650 AFRICA TWIN.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
Μπράβο ρε Κώστα!Αξίζει μία τέτοια κίνηση για ένα μηχανάκι με τέτοια ιστορία!Την Κυριακή είχα πάει για καφέ με ένα φίλο από Καλαμάτα κάτοχος Africa και είχαμε μεγάλη κουβέντα γι'αυτό το μηχανάκι.Να σαι καλά φίλε και να χαίρεσαι όλες τις μοτό σου.
|
|
|||
|
|||
Καλή δύναμη Κώστα!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλε, για πολλούς αλλά και για μένα το καλύτερο Αfrica που κυκλοφόρησε ποτέ, πάνω στο οποίο στήθηκε ο θρύλος αυτής της μηχανής.
το αυτοκόλητο HRC δε μπαίνει όπου νάναι. Από ότι είδα στις φωτό, μάλλον πρέπει να ξεκινήσεις από τα λάστιχα. Last edited by frits; 11-05-2010 at 23:50. |
|
|||
|
|||
αθανατα εργαλεια!!καλο κουραγιο αλλα αξιζει
|
|
|||
|
|||
Τα άφησα για το τέλος.Τώρα είμαι σε φάση αναμονής των ρουλμάν του μοχλικού.Επιφυλάσσομαι για πλήρες "φωτορεπορτάζ".
|
|
|||
|
|||
Μπράβο για την όλη προσπάθεια καλό κουράγιο...
|
|
|||
|
|||
θα βοηθήσεις πολύ κόσμο με τούτο σου το εγχείρημα, από πολλές απόψεις
|
|
|||
|
|||
...πω!...τι κουκλι ειναι αυτο!
... χαρμα οφθαλμων το αργαλειο!...δωστου να καταλαβει φιλε μου!...και μεις σε παρακολουθούμε! ......... |
|
|||
|
|||
Σε ζηλεύω Μήπως τα βελονοειδή για το μοχλικό τα έχει το μαγαζί με τα βιομηχανικά είδη?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΦΓΑΦΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 1 | 09-12-2009 22:44 |