|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι λαστιχα προτεινετε για GS1200
Καλησπερα .Καλως σας βρηκα .Καλα χιλιομετρα σε ολους και ολες .
Εχω ενα GS1200 και σκεφτομαι να αλλαξω λαστιχα (9000 km ).Προοριζοντε μονο για ασφαλτο.Τωρα Φοραω τα metzeler Tourance EXP.Τι προτεινετε και τις εντυπωσεις σας Ευχαριστω Βασίλης . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι λαστιχα προτεινετε για GS1200
να βαλεις τα ιδια γιατι ειναι ενα πολυ τιμιο και καλο λαστιχο εγω εβαζα το απλο και δεν το αλλαζα με κανενα αλλο οταν ειχα το GS
και κατι αλλο καλα κανεις και τα αλλαζεις τα λαστιχα σου και δεν αφηνεις να βγουν τα ''λινα'' σαν μερικους μερικους που κανουν αρκετα χιλιομετρα 20.000 χιλιαδες και νομιζουν οτι εχουν λαστιχα και εχουν και ''ψωμι'' Last edited by valerougas; 19-02-2010 at 23:31. |
|
|||
|
|||
η επιλογή ελαστικών είναι υπόθεση ...προσωπική. Το ιδιο ελαστικό, ένας το αγαπά και άλλος το μισει.....
Προτείνω, αν είσαι ικανοποιημένος με ό,τι φοράς, να συνεχίσεις να το φοράς, αν όχι, κάνε δοκιμές.... |
|
|||
|
|||
Αν είσαι ικανοποιημένος βάλε τα ίδια
Εγώ φοράω τα Tourance EXP ,είναι το 4 ζευγάρι και όλα οκ |
|
|||
|
|||
eixa ta anakee apo ti mama.metria apodosi.evala ta pirelli scorpion me ti nea goma.apistefto kratima kai megales kliseis.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα συμφωνισω!!! Ειναι η ποιο λαθος ερωτηση που μπορεις να κανεις. Θα παρεις 50 διαφορετικες απαντησεις και δεν θα βγάλεις ακρη!! Το λαστιχο ειναι καθαρα προσωπικο θεμα. Και εξηγουμε.... Δεν εχουμε ολοι το ιδιο στιλ οδηγησης!! Αρα δεν μπορουμε ολοι να εχουμε την ιδια αποψη για ενα ελαστικο.!! Αλλιως οδηγω εγω αλλιώς ο αλλος!! Εγω θελω περισοτερο κρατημα στην διαρκεια της στροφης αλλος θελει μεγαλητερη διαρκεια ζωης κτλ. Αρα οτι σου κανει αυτο φορας!!! Αφου αυτο το λαστιχο που φοραςσε καλυπτει ΟΔΗΓΙΚΑ τοτε μην το αλλαζεις!!! Να εισαι καλα ΔΑΝΑΟΣ |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω με το παραπάνω.
|
|
|||
|
|||
EXP...............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνονοματε, αν τα λαστιχα που φορας τωρα σε ικανοποιουν.Δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις μαρκα.......ειναι απλα περιττο....... και εγω στην κουκλα μου εχω τα ιδια αλλα ειναι καθαρα θεμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ και μονο...... αν δεν εισαι ευχαριστημενος με αυτα και θες να πειραματιστης και με αλλα,τοτε τα λεμε εκ νεου... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλίτσες για GS1200/08 | TALON | Ζήτηση | 5 | 23-10-2009 21:40 |
Τα λαστιχα πριν και μετα το ταξιδι!!! | Kwstas_kef | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 15 | 03-08-2009 03:57 |
Για όποιον ψάχνεται για εξάτμιση για GS1200 | crmaris | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 16-06-2009 12:08 |
Πληροφορίες για GS1200 | alkiviadis | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 10:57 |
προγραμα για gs1200 | kilulu | Διάφορα | 21 | 23-04-2009 12:57 |