|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τροποποίηση σύμβασης Cosmote και καταγγελία συμβολαίων
Καλημέρα σε όλους το έμαθα μόλις χτές και σας το μεταφέρω αφού πρώτα το έκανα εγώ:
Η Cosmote προχώρησε <b>μονομερώς</b> μεταξύ άλλων σε αύξηση ελάχιστης διάρκειας χρέωσης απο 45" σε 60" Διαβάστε εδώ: http://www.cosmote.gr/content/el/att...cechanging.pdf Όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση έχετε δικαίωμα καταγγελίας ΑΖΗΜΙΩΣ της σύμβασής σας εντός προθεσμίας από την ανακοίνωση της τροποποίησης. (νομίζω μέχρι 26/1/2012) Το παράδειγμά μου: Έκανα συμβόλαιο τον 9/2011 και πήρα με επιδότηση το iPhone 4 με συμβόλαιο 24 μηνών. Μόλις μίλησα με Cosmote, ζήτησα να καταγγείλω τη σύμβαση Αζημίως, το δέχτηκαν, μου έδωσαν κωδικό ακύρωσης και μου έδωσαν και οδηγίες για να τις μεταφέρω στο κατάστημα. Τους ζήτησα το τηλέφωνό μου να γίνει κάρτα για να μην χάσω το νούμερο! Δεν πληρώνεις τίποτα για να φύγεις ούτε έναντι συμβολαίου ούτε έναντι επιδότησης! Πάει το συμβόλαιο έμεινε και το τηλέφωνο Καλό; Όποιον τον ενδιαφέρει ας το δεί Καλημέρα, Kosttis |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τροποποίηση σύμβασης Cosmote και καταγγελία συμβολαίων
Σε ευχαριστούμε Κωστή. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αν θες να κάνεις φορητότητα, τι γίνεται άραγε..??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ισχύει το δικαίωμα της καταγγελίας για ένα μήνα από την κοινοποίηση (λογαριασμό υπηρεσιών).. Ενώ οι πληροφορίες αυτές υπάρχουν πάνω στο έντυπο του λογαριασμού, ούτε πήγε το μάτι μου. μάλλον πρέπει να μάθουμε να προσέχουμε τα μικρά γραμματάκια Πάντως, ευχαριστούμε.. |
|
|||
|
|||
Μόλις κόψεις τη σύμβασή σου, και προκειμένου να διατηρήσεις το νούμερό σου τότε αυτό γίνεται υποχρεωτικά για ένα μήνα cosmoκαρτα. Στη συνέχεια και μετά τη πάροδο του μήνα μπορέις να πας με τη διαδικασία της φορητότητας όπου θες ή να κάνεις νέο συμβόλαιο με cosmote.
|
|
|||
|
|||
πρωτη φορα το διαβασα αυτο το κειμενο,περα απο αυτο εμενα μου ηρθε επιδότηση κινητου το εξευτελιστικο ποσο των 50ευρω που πληρωνα παγια 90 και 100ε.ειμαι αγανακτισμένος απο την #### εταιρια,σε κοροϊδεύουν μεσα στα μουτρα σου.τωρα θα κανω θα κανω διακοπη συμβολαιου,και θα γινει κανονικα η φορητοτητα. σε αλλη εταιρια.
|
|
|||
|
|||
το ανακάλυψες τυχαία ή σε ενημέρωσε η cosmote;
μου έκανε εντύπωση που στα επαγγελματικά προγράμματα ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης από 1' έγινε 60'. θα το φάνε το κεφάλι τους.... |
|
|||
|
|||
Τυχαία το ανακάλυψα.
Σιγά μην ενημέρωνε! Κάτι μικρά γραμματάκια βάζουν συνήθως σε ανακοινώσεις και λογαριασμούς κι δεν τα διαβάζει κανείς! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παρέμβαση εισαγγελέα για τις υπερτιμολογήσεις στο ΚΑΤ | senthe | Υγεία | 4 | 05-06-2011 01:41 |
Συμβουλή | bokis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 34 | 07-04-2011 11:50 |
Ταξίδι στην Τυνησία..ζητούνται συμβουλες | tzoxri | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 30-09-2010 01:00 |
Ταξίδι στην Ιταλία ( Ζητώ συμβουλές ) | AlexisK | Info ταξιδιών εξωτερικού | 17 | 19-09-2010 22:30 |
«Παράλογα» συμβαίνουν και αλλού… | skippybi | Κόσμος | 7 | 25-08-2009 14:30 |