|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βρίσκοντας νούμερο στον κατάλογο της BMW
Γεια σας,
Ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας, όσους έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, για να βρω το νούμερο μου για jacket και παντελόνι από τον επίσημο κατάλογο της BMW. Οι μετρήσεις που έβγαλα με τη μεζούρα για εμένα είναι οι εξής: Ανάστημα: 183cm Περίμετρος στήθους: 95 Περιφέρεια μέσης: 87 Περιφέρεια γλουτών: 100 Πλαϊνό μήκος: 100 Μήκος βήματος: 80 (είμαι αδύνατος, όπως καταλάβατε). Μελετώντας τον πίνακα, σίγουρα δεν υπάρχει ένα μέγεθος, που να ικανοποιεί σε εμένα και τα 6 παραπάνω νούμερα. Έτσι, υποθέτω, ότι τα 3 πρώτα χρησιμοποιούνται για το jacket ενώ τα 3 τελευταία, για το παντελόνι, αυτό αληθεύει; Με αυτόν τον τρόπο βρήκα ότι το νούμερο μου για jacket είναι 98 και για παντελόνι 48 (δοκιμάζοντας και ένα 50άρι στην αντιπροσωπεία που όμως μου ήταν μεγάλο, αρκετά). Δυστυχώς δεν υπήρχε κανένα από τα δικά μου νούμερα για δοκιμή. Αυτό που ήθελα να επιβεβαιώσω είναι ότι το Ανάστημα δεν παίζει ρόλο στο παντελόνι, αληθεύει; Είναι ένας φόβος που έχω γενικά μήπως βγει κοντό, στο ύψος, όταν κάθομαι στη μηχανή (καθώς είναι κοντή και η μηχανή γενικότερα, και το πόδι κάνει οξεία γωνία, όχι ορθή). Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Υ.Γ. Στην αντιπροσωπεία ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικοί... "Ποτέ μα ποτέ δεν πετύχαμε νούμερο με την πρώτη!!!" ... και δεσμεύονται να κάνουν μια αλλαγή αν δεν πετύχει η πρώτη παραγγελία. Last edited by Leonidas__; 11-10-2011 at 10:15. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βρίσκοντας νούμερο στον κατάλογο της BMW
Λεωνίδα νομίζω ότι το νούμερο σου είναι το 98 (Tall size) και το τσέκαρα και στον οδηγό της Revit και της BMW σου επισυναπτω τα link
Revit size chart BMW size chart |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι έκανα κι εγώ (με αποστολή μάλιστα στην επαρχία). |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση! Όλες ήταν εξαιρετικά χρήσιμες. Να είστε καλά!
|
|
|||
|
|||
Σορυ για το οφτοπικ αλλά μολις ειδα αυτο...
...θυμηθηκα τη διαφημιση με την αλλη που ... -δεν τρωτε ε;... -να εχω παρει μερικα κιλακια... -μπα...2-3 κιλα ειναι και ξερεις ε;απο κει που τα πηρες δεν φευγουν με τιποτα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ σε δίαιτα είμαι... για να βάλω. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οποιος δουλεύει σκληρά ....αμείβεται | diomiles | Ελλάδα | 13 | 02-08-2011 12:06 |
μερικές σκέψεις | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 18-01-2011 11:58 |
Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο: | george1968 | Χιούμορ | 10 | 18-09-2010 01:22 |
μερικοι το προτιμουν σκληρο!!!! | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 15 | 02-11-2009 20:41 |