|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλείται Πωλείται Τζιν Μπουφάν Μηχανής αντρικό
Πωλείται Τζιν Μπουφάν Μηχανής αντρικό Cortech, με αφαιρούμενη καπιτονέ επένδυση, κόκαλα και προστατευτικά στους αγκώνες, στους ώμους και στην πλάτη. Μέγεθος L. Κατάσταση Καινούργιο, αφόρετο λόγω λάθος νούμερου.
Τιμή 120 ευρώ. Τηλέφωνο 6976457810 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται Πωλείται Τζιν Μπουφάν Μηχανής αντρικό
Καλημερα και καλοπουλητο!
Μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και γιατι δεν σου κανει εσενα? Μηπως ειναι μικρη η φορμα του και οσοι φορανε large μπουφαν γενικα πρεπει να πανε σε μεγαλυτερο? Ευχαριστω, Πανος |
|
|||
|
|||
Πάνο καλησπέρα, το μπουφανάκι το πουλάει μια φιλη μου και ειναι αγορασμένο απο αμερική, θα το έπερνα εγω αλλα εχω ηδη αρκετά στη ντουλάπα! σκέψου οτι σε μενα 1.80 85 κιλα μου ειναι γάντι. Αν θες μπορείς να επικοινωνίσεις μαζι της στο τηλ που γραφω και να το δοκιμάσεις!
|
|
|||
|
|||
Αν ειναι θα την παρω γιατι τολμω να πω οτι η τιμουλα ειναι λιιιιγο τσιμπημενη και το ατιμο μου αρεσει! Λεω τσιμπημενη διοτι στο Αμερικα τωρα αν το ψαξεις εχει 90 ντολαρια!!
Εσυ που το εχεις δει ειναι σε καλη κατασταση? Απο εποχες θα ελεγες χειμωνιατικο? Ειμαι λιγο αρχαριος και γι αυτο ρωτω! |
|
|||
|
|||
Τσιμπημένο δεν είναι.... είναι ακριβώς στη τιμή συν τα μεταφορικά τίποτα παραπάνω και πωλείται σε αυτή τη τιμή ώστε να παραγγείλει το μικρότερο νούμερο! Κατά τη γνώμη μου είναι για χειμώνα αλλά και για άνοιξη φθινόπωρο αφού αφαιρείται η επένδυση και εχει και εξαερισμούς!
Το μπουφανακι δεν εχει φορεθεί καθόλου ειναι στη κούτα του ολοκαίνουργιο! |
|
|||
|
|||
Ακριβώς.. Το μπουφανάκι είναι . Από Αμερική όμως δεν στέλνουν στην Ευρώπη, οπότε χρειάστηκε να το στείλουν σ έναν φίλο μου εκεί και εκείνος στην συνέχεια μου το έστειλε ταχυδρομικός. Αυτή είναι η διαδικασία. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
Thanks Kosta!!!!!!!!!! |
|
|