|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΟΙΗΜΑ & ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΜΑ
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !
Ποιός είδε κράτος λιγοστό σ? όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει; Να τρέφει όλους τους αργούς, νά?χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα; Νά?χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά, κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε; (Γ. Σουρής) 19ος αιώνας ! Ένα πρωί μια μαμά πάει να ξυπνήσει τον γιο της. "Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο." "Γιατί, μωρέ μαμά; Δεν θέλω να πάω." "Πες μου δυο λόγους γιατί δεν θέλεις να πας." "Τα παιδιά δεν με χωνεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί!" "Αυτός δεν είναι λόγος να μην θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς." "Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο." "Λοιπόν.... Ένας λόγος: Είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής!" |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΟΙΗΜΑ & ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΜΑ
|
|
|||
|
|||
Πέστα Όθωνα!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
X 2 !!!
|
|||
|
|||
Πολύ καλό !!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ | loulou1100gs | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 1 | 30-03-2010 23:18 |
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ χχχΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 5 | 23-03-2010 09:39 |
ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΜΑ | MARK | Ανέκδοτα | 5 | 16-03-2010 22:57 |
ΧΑΛΑΡΩΜΑ | MARK | Ανέκδοτα | 7 | 07-02-2010 00:47 |
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ BMW F 650 GS | arxaiologos | Φροντίδα | 8 | 26-06-2009 23:07 |