|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
LOL...2
Oι κυρίες προηγούνται...
-Ααα ευχαριστώ (τι gentleman)!! -Παρακαλώ ( τι κωλάρα Θέε μου)!!!!! -Από δω ο Νταν. -Γεια χαρά Νταν. Της λέω : Θα μου κάτσεις; Μου λέει : Ρε, είναι δυνατόν να έχεις εκεί το νου σου συνέχεια; Της λέω : Και γιατί να μιλήσουμε τότε, για τον καιρό; Μου λέει : Το προτιμώ .... Της λέω : Άντε οκ . Δεν νομίζεις ότι είναι καιρός να μου κάτσεις;;;; 4 μεγαλοι γυναικειοι αστικοι μυθοι:α) δεν βλεπω τσοντες β) δεν αυνανιζομαι γ)εχω παει με τρεις κ εσυ εισαι ο τριτος δ) εγω δεν τα κανω αυτα -Πόσα μπάνια έκανες φέτος? -Δύο. -Μόνο δύο??Δεν σου αρέσει η θάλασσα?? -Α!! Στην θάλασσα λες?? ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ... -ζακέτα πάρε -Πιές όλο το χυμό. -Εκεί που το παράτησες είναι. -Να πεθάνω να ησυχάσω. -Αμα έρθω και το βρω. -Ε βέβαια όταν τα λέω εγώ. -Να δούμε ποιός/α θα σε πάρει εσένα. -Αμα πάθεις τίποτα εσυ θα τρέχεις;εγω θα τρέχω! -Τι είμαι εγω υπηρέτρια; -Να σηκωθείς να το κάνεις μόνη σου. -Ολα απο μένα τα περιμένετε ΦΟΒΕΡΟ.............. Και πάνω που της μαθαίνεις το off-side, έρχεται το pick ‘n roll και τα διαλύει όλα… |
|
||||
|
||||
Απάντηση: LOL...2
|