|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γνώμη σας για τιμή Βαλιτσών
Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας , ποια θα ήταν λογική τιμή για τις πλαϊνές βαλίτσες (GSA) οι οποίες είναι ελαφρά μεταχειρισμένες και γενικά σε πολύ καλή κατάσταση?
Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται οτι τις πήρε 900 ευρώ (με κλειδαριές) πριν 8 περίπου μήνες.. τόσο πάνε καινούργιες? (Απο Βαγιαννέλη απ'οτι κατάλαβα τις πήρε). Επίσης οι κλειδαριές τι κοστίζουν? μιας και αν προβώ στην παραπάνω αγορά, θα χρειαστει προφανώς και να τις αλλάξω.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνώμη σας για τιμή Βαλιτσών
όλα είναι υπο διαπραγμάτευση, δώσε τη τιμή που θεωρείς ότι μπορείς να δώσεις και ρίξε του το μπαλάκι ....αν θέλει ας τις δώσει και αν εσύ δεν τις πάρεις το πιό πιθανό είναι να ζήσει ακόμα αρκετό καιρό μαζί τους...
βαλίτσες θα βρεις αν δεν βιάζεσαι..... οι κλειδαριές δεν είναι πρόβλημα ούτε μεγάλο κόστος σε σχέση με το κόστος των βαλιτσών....και αλλάζουν και ίσως να μπορεις να τις ταιριάξεις και με το κλειδί της μοτο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Μια τιμή που είναι οκ και για τους δυό σας,
είναι γύρω στο πεντακοσάρικο ... Όσο για τις κλειδαριές, δεν χρειάζεται ν' αγοράσεις καινούριες ... Οι ίδιες τροποποιούνται, για το ΔΙΚΟ σου κλειδί ...
|
|||
|
|||
εξαρταται ποσο θα τις παρεις σαν μεταχειρισμενες,οταν ειχα ρωτηση τον μαρτιο τις επαιρνα κομπλε βαλιτσες και κλειδαριες στα 750..
|
|
|||
|
|||
Καινούριες στο teileineile.de κοστίζουν
€ 698,40 & μεταφορικά αυτές που κωδικοποιείς εσύ το κλειδί € 634,50 & μεταφορικά αυτές με κλειδί που δεν αλλάζει (Οι τιμές είναι με την έκπτωση 10% σαν εγγεγραμμένος χρήστης) Τα μεταφορικά είναι €17,00 μέχρι 10kg βάρος, €22,00 από 10kg έως 20kg και €32,00 από 20kg έως 30kg. |
|
|||
|
|||
γιατι δεν περνης 2 nomad απο το motoraid κενουργιες με ευρο 400 !!!!
|
|
|||
|
|||
Αυτο που σε ειπαν τα παληκαρια πιο πανω. Ολα εινα θεμα προσφορας και ζητησης και η ζητηση πλεον αρχιζει να δυσκολευει.
Κατα την γνωμη μου 450 οι βαλιτσες και 100 με 150 οι βασεις. Επειδη και εγω χρειαζομαι και βασεις και βαλιτσες σε αυτες τις τιμες κατεληξα. |
|
|||
|
|||
πριν αγοράσω τις βαλίτσες και τις βάσεις (τις πήρα μέσω του φορουμ,απο φίλο συμφορουμίτη,αγορά πρίν εναν περιπου μήνα)εκανα και εγω την σχετική ερευνα σε αντιπροσωπο της μαμας,σε "παίχτη"με προϊόντα της μαμας,της τουρατεκ,του γνωστου γερμανικου σαιτ,και στις τιμές που τις έδινε ο φίλος Κώστας.
σιγουρα η τιμή των μεταχειρισμένων είναι πολύ δελεαστική,θα πρεπει,κατα την γνώμη μου,να δεί την κατασταση των βαλιτσών και σίγουρα την κατασταση που είναι οι βάσεις(στραβές κτλπ)η τιμή που θεωρώ τίμια είναι μεταξύ των 450-500 € για τις βαλίτσες(μαζι με τις κλειδαριές) και γύρω στα 150-220€ για τις βάσεις. εαν θες μπορουμε να επικοινωνησουμε για να μοιραστουμε τα στοιχεία της ερευνάς μου.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γνώμη για scooter | AlexisK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 46 | 21-10-2011 23:04 |
...Γνώμη για adventure 1150 '04 | N.GS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 19-03-2011 16:09 |
Γνώμη για βάση βαλιτσών SW-MOTECH για 12GSA | chris71 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 09-09-2010 16:54 |
Ανώμαλη προσγείωση για το Flight Simulator μετά τις απολύσεις της Microsoft | Black_Shadow | Κόσμος | 4 | 25-02-2009 13:14 |